sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kiduttavaa odotusta kurssilla

Torstaina postin joukossa oli pakettikortti. Hetken mietin mikä se on, mutta sitten päättelin sen olevan toinen salainen joulupakettini. Perjantaina en kirkolla käynyt, mutta eilen oli kunnan työntekijöilleen järjestämä ea1-koulutus kirjastolla. Ruokatunnilla kipaisin nopeasti Tavara-aitassa ja sitten kärvistelemään! Voi miten olisikaan tehnyt mieli ratkoa paketti auki heti paikalla!!! En kuitenkaan halunnut levittää tavaroitani ympäriinsä. Olisin kuitenkin pudotellut ja unohdellut puolet tavaroista... kurssin jälkeen piti vielä tehdä ruokaostokset ennen kotiin pääsyä. Mutta sitten se vihdoin tapahtui. Olin kotona ja pääsin lupaavasti kolisevan laatikon kimppuun.

Tälläkin kertaa paketissa oli vaikka mitä =)
Tarroja montaa eri sorttia! Niille aina löytyy käyttöä. Hopealametta, sitä meillä ei ole ikinä ollutkaan.
Hauska puinen tonttutyttö ja ihanan rouhea jonkinlaisista oksista pujoteltu kuusi. Sekä porokuvioisia servettejä. Mitenhän minä saisin miesväen noihin servetteihin tottumaan? Minusta ne olisivat kiva lisä iltapalakattaukseen, mutta kun... ei niitä kukaan käytä!!! Ainakin Maajussin mielestä kaikki tähän astiset servetit ovat olleet niin nättejä ettei niihin voi suutaan pyyhkiä *huokaus*  no jos ne olisivat rumia niin sitten taas mulla ei antaisi sielu periksi laittaa niitä pöytään =)

Älä sinä joulutonttuseni stressaa pakettien sisällöstä! Minä tykkään niin monenlaisista asioista, että en usko ilahduttamiseni olevan vaikeaa!

5 kommenttia:

  1. Kylläpä sulla onkin ollut tuskastuttavaa odotusta, mutta sitä paremmalta paketin aukaisu varmaan tuntui, vai mitä?

    VastaaPoista
  2. Ihana paketti, hyvää kannatti kyllä odotellakin:)

    VastaaPoista
  3. Paketti piti pintansa ja jännitys sen kuin tiheni.
    Ihastuttava joulupaketti.
    Kata vaan sitkeästi servetit kyllä miesväki oppii, kun on tarpeeksi sitkeä.
    Reipasta viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Ihanan paketin oletkin saanut...

    VastaaPoista
  5. Kiva paketti =) Jännitystä lisää luvassa, sillä tänään vierailin tuossa lähipostissa... T.Sny

    VastaaPoista