tiistai 9. lokakuuta 2012

Paketti sukkasillaan

Sain emoselta perjantaina vinkin, että pohjanmaan tulvien mukana savoon päin olisi lipumassa jotain kivaa. Eilen illalla tulokas saavutti Vesannon ja tänä aamuna sen sitten käsiini sain - Lokakuun SNY-paketin!!

Heti töihin päästyä paketti joutui luopumaan teippauksistaan ja siinä touhussa kävi vähän köpelösti *punastuu* avattiin pakettia yhdessä isomman neitokaisen kanssa ja iskettiin heti yhdessä tuumin kyntemme paketista paljastuvaan suklaalevyyn. Hupsista!  Vasta kun paperit oli revitty auki ja suklaasta verotettu ensimmäinen rivi, vasta silloin iski ajatus: täähän ois pitänyt kuvata... suklaata ei siis kuvassa näy, siitä on suurin osa syöty. Siitä pitivät metrinen vilinäviisikko ja hoitotäti huolen =)
Pohjalaissukkien mallikirja (anteeksi, salamavalo osuu just siihen) seiskaveikkakerä juuri sopivan metsäistä sävyä, ihana valkoinen sukkalankakerä, kirje, kirjanmerkki (laiskottelu on parasta silloin kun on paljon tekemistä), Virkkukoukkusen tiskirätti ja sitten se kuvasta puuttuva suklaa.

Jussisukat varmaan jossain vaiheessa Maajussille teen ja muutama muukin malli kirjassa oli mitkä pääsivät ehkä-listalle. Hauskasti nämä eri paketit keskenään kommunikoivat! Eilen sain Neulomon minisälä-vaihdossa pari  Kool Aid-pussia ja nyt sny-paketissa oli valkoista sukkalankaa värjättäväksi. Ihanaa <3  Kirjanmerkkejä aina tarvitsee, hukkailen niitä yhtenään ja tuollainen magneettinen on kiva, kun sitä voi läpsytellä kiinni-auki-kiinni =)  ja Virkkukoukkusen tuotteita mie rakastan, kun ne on niiiin ihanan pirtsakoita!
Paketti oli siis kutakuinkin täydellinen!
Kiitos Sny-ystäväiseni, hyvin olit osannut kamat kasata <3

PS: Ovat muuten aika hyvin koulutettuja nämä mun miehet! Maajussi tuli yks päivä kirkolta niin hymyssä suin ja kysyi haluaisinko mä vaihtaa Ompun rekkaria... oli miekkoseni nähnyt kylillä pyöriessä auton, jonka rekisterikilven kirjaimet olivat SNY. Kovasti oli miestä alkanut tuo yhdistelmä huvittamaan =)   ja nyt äsken kysyin isältä, mikä suklaapussi tuvan pöydällä oli.Virolaistaustainen naapuri oli konvehtipussin tuonut ja isän kommentti suklaaseen oli " Siinähän sitä olis johonkin neulepakettiin suklaata".  On tainnut isukki pistää merkille, että postista tulee ja sinne menee paketteja tiuhaan tahtiin...

9 kommenttia:

  1. Hyvä, että tykkäsit =) Mulle on käynyt jokusen kerran niin, että kuvausvaiheessa olen asetellut jotain suklaa tms. herkkukäärettä kuvaan ja yrittänyt saada sen vaikutelman, että sisälläkin olis jotain =) T.Sny

    VastaaPoista
  2. Voi, miten ihanan paketin olet sinäkin saanut!

    VastaaPoista
  3. Hih... ei kai siellä asustele suklaahiiriä????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmaan olis suklaahiiriä, mutta kun on niin nipo hoitotäti ettei se anna syödä herkkuja kuin ihan vähän vaan. Mutta onneks mä silti olen "maailman paras hoitotäti"...

      Poista
  4. Tosi kivan paketin olet saanut =)

    VastaaPoista
  5. Kiva paketti ja ajatella rekkarina SNY :)

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus :) Tulin oikein hyvälle mielelle :)
    Niin ja kivan paketinkin vielä sait!

    VastaaPoista
  7. Oi, teillä asuu Ihana Mies kuten meilläkin! Neulovan Rouvan Puolisot ovat ihan oma arvokas rotunsa, huumorintajulla ja rakkaudella tankattuja Miehiä. Hieno SNY-paketti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän että Maajussikkani on ihana <3 siks mä sen otinkin =) ja mun miehen on vähän pakko olla huumorintajuinen, ei mua muuten selväjärkisenä kestä! Tuo isä kyllä hieman ihmetyttää... tähän asti se on lähinnä kysellyt,että mikä paketti sieltä postista TAAS on tulossa... mutta tytär on parempi pitää tyytyväisenä, on sen verran kiivasluonteinen ;)

      Poista