___________________________________

___________________________________

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pikakelaus takaisin Pääsiäiseen

Ensinnäkin pahoittelut SNY:lleni! ANTEEKSI, että tämä korttipostaus tulee vasta nyt =(  meidän pääsiäinen nyt vaan meni varsinaisessa räkälässä...

Maajussi yski oikeastaan koko maaliskuun- enemmän tai vähemmän- mutta viime viikon puolivälissä ukkeli alkoi kuulostaa sen verran pahalle, että komensin miehen soittamaan tk:lle. Juu- Ei, pitkät pyhät tulossa, joten ajan saaminen omaan terveyskeskukseen oli mahdotonta. Ohjeena oli vain mennä päivystykseen jos olo tuntuu sille. Pitkä-perjantaiaamuna se sitten tuntui sille. Köröteltiin naapurikuntaan Keiteleelle hakemaan antibioottikuuri ja sen jälkeen hottis-pupu peiton alle jäähtymään. Pari päivää hoivaa ja huolenpitoa sekä runsaasti L&C-hoitoa ja miesparkani alkoi nousta takaisin jaloilleen <3 mutta mitä teen minä? Noudatan hyväksi havaittuja pääsiäisperinteitä jo vanhapiika-ajoiltani.

Oli siis minun vuoroni tipahtaa pääsiäisflunssan kaatamana. Jos jotain positiivista asiasta pitää etsiä niin kerrankin oli aikaa lukea!! Selvitin rästipinosta kaksi ja puoli kirjaa =) ja kirjanmerkkinä torkkupeiton poimuissa sukelteli tämä pirteä pakkaus!
SNY:ni laittama pääsiäiskortti täynnä kevään valoa! Kiitos kortista vielä kerran ystäväiseni =) Kortin pupunen on uudessa työssään päässyt tutustumaan niin vampyyreihin kuin yksinhuoltajaisän arkeenkin!

Loppuun vielä synttäripostauksessa toivottu takakansiteksti Pienestä potenssipuodista:

"Kahdeksaakymmentä ikävuotta lähestyvät vanhapiikasiskokset Tilda ja Elida asuvat yhdessä syntymäkodissaan pienessä ruotsalaiskylässä. Heidän elämänsä on rauhallista ja mukavaa, samanlaista kuin aina. Tilanteeseen tulee muutos, kun naapuritaloon muuttaa uusi asukas. Siskokset tutustuvat uuteen naapuriinsa ja saavat tältä oivallisen idean. Keksittyään sattumalta toimivan potenssilääkkeen reseptin neidit panevat pystyyn postimyyntifirman."

5 kommenttia:

 1. Suloinen kortti.

  Toivottavasti siellä ollaan jo flunssan suhteen paremmalla puolella. Inhottavaa sairastella.

  Kirja saattaisi olla lukemisen arvoinen. Kun malttaisin vain lukea :D

  VastaaPoista
 2. Kiva kortti, iloa kukkiva! Postikortit ovat herttainen kirjanmerkki, tuovat iloa toistuvasti.

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että pupunen ehti ilahduttamaan pääsiäistä! :)

  Sairastelu on kurjaa, toivottavasti tauti hellittää kohta. Täälläkin on huushollissa jatkuvasti joku niiskuttamassa, nimimerkillä ääneni otti ja lähti. :/

  Huhtikuun paketti on postittamist vaille valmis mutta arvon vielä thden jutun kanssa...hitsit! Onkos ne sinun "tylsät" värit kuinka nou nou? Kun tähän juttuun se istuisi just eikä melkein. ;)

  Toipumisia ja aurinkoa viikkoosi! ❤

  -Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita vaan "tylsyyttä" tulemaan niin katsotaan sitten miten äijän käy =) mistähän me saatais vielä joku jolla on silmätulehdus? Sitten oltais kuin ne kolme apinaa! Sinä mykkä, minä kuuro (korvatulehdus, jonka ansiosta kuulen nyt huonosti)puuttuu vain se sokea apina...

   Poista
 4. Sitkeitä tauteja on nyt liikkeellä, mutta toivottavasti olette jo voiton puolella.

  VastaaPoista