___________________________________

___________________________________

torstai 17. lokakuuta 2013

Helmet hajallaan

Ensinnäkin kiitoksia Sny:lleni aurinkoisesta @-postikortista! Kaunis kuva ja kovasti olen tämän viikon etanapostiani tarkkaillut. Josko tänään odotettu pakettikortti olisi laatikossa?

Facebookin neulesivustoilla olen joskus törmännyt Broken Seed-sukkiin. Kaunis malli, mutta varmaankin hirmuisen monimutkainen! Alkusyksystä sitten taas oli joku laittanut oman versionsa mallista ja kommenteissa tekijä myös kertoi miten pintaneuleen saa aikaiseksi. Hämmästykseni oli suuri kun luin mallineuleen olevan melkein tavallista helmineuletta! Joka toinen kerros vain neulotaan eriväriseksi ja oikein.Mallin suomenkielinen nimi on rikottu/räjähtänyt helmineule. Haa, tuostahan minäkin selviytyisin suosiolla. Sopivasti oli Novitallakin postikuluton viikonloppu, joten tilaus vetämään ja lankaa puikoille!

Jos käsissä on nätti malli ja värikkäät langat niin kenellepä muulle minä sukat tekisin jos en omalle ukkokullalleni <3 Ensimmäinen sukka valmistuikin suht' joutuisasti, mutta en ollut ollenkaan tyytyväinen värin- ja kerroksen vaihtumiskohtaan.  Niinpä neulomisinto lopahti pitkäksi aikaa, kunnes viime viikonloppuna kaivoin langat taas esille pussukasta. Talvi lähenee ja mies tarvitsee uudet raikkaan väriset saunailtasukat. Jospa se ei lyhyessä käytössä se pieni myhkylä-kohtakaan haittaisi. Olen neulonut aina kun vain olen voinut ja eilen illalla- sopivasti juuri ennen saunaan menoa- sukat päättelin.


Valkoinen väri kivasti rauhoittaa Papukaija-langan monivärisyyttä. Ehkäpä sama malli joskus toisella väriyhdistelmällä?

7 kommenttia:

 1. Hienot sukat! Minäkin olen miettinyt, miten tuohon sopisi muut väriyhdistelmät, mutta ainakaan näkemissäni tummissa väreissä kuvio ei erotu niin selvästi. Täytyy kokeilla joskus. Onhan noita värivaihtoehtoja olemassa.

  VastaaPoista
 2. Todella mainio tapa rauhoittaa voimakkaita pätkävärjättyjä lankoja tai jämälankojen yhditämiseen. Kaunista pintaa yksinkertaiseti ja mukavasti! Myös tumma pohja tuo kirkkaat värit kauniisti esille.

  VastaaPoista
 3. Kauniitahan nuo on, mutta mulle jostain syystä tullut jo mitta täyteen tuota kuviota. En tiiä miks. Ehkä tehny liikaa. :/

  VastaaPoista
 4. moi. pirteät sukat :) toivottavasti saat pian taika"sukkulan"...minä täällä jo jännitän :)
  -Sny76

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas ihana SNY! Voisitko antaa paketin JJFI-koodin? Jos hyvin käy niin silloin saattaisin saada pallon hyppysiini edes vähän nopeammin... Kiitos!

   Poista
  2. Hei. Taikasukkula tulee tällä kertaa maxikirjeenä.... painoa oli sen verran vähän että maxina oli edullisempi kuin pakettina (maxista ei saa sitä pakettikoodia)....mutta ensi kerralla olen viisaampi tuon postin suhteen.... :) toivottavasti jaksat vielä odottaa... -sny76

   Poista
  3. Hei taas SNY! Maksikirjehän on se helpompi vaihtoehto, koska sukkula tulee silloin postilaatikkoon, eikä sitä tarvitse lähteä jalansyten hakemaan parinkymmenen kilometrin päästä =) Omalle parilleni laitoin myös taikapallon maksina, mutta kieltämättä tuli jälkikäteen mietittyä pääseekö pallo perille. Kun ei ole sitä koodia niin kadonnutta maksikirjettä taitaisi olla aika hankala jäljittää...

   Poista