perjantai 21. huhtikuuta 2017

Ajankohtaista postia

Tänä aamuna sen käsiini sain- huhtikuun SNY-paketin. Eilen ehdin jo Heidi-emoselta paketin lähetyskoodia kysäistä. Näinä kelirikkoaikoina ei viitsi ylimääräisiä reissuja ajella, joten tarkoitus oli täsmätä kauppareissu ja paketin haku.

Illalla kännykkä sitten kilahti saapumisilmoituksen merkiksi. Harmittavasti klo16.35. Posti-kukkakauppa kun menee kiinni klo16.30. Hetkisen harmitti, koska Maajussi oli kylillä ja olisi voinut paketin tuoda. Onneksi tänäänkin oli postiasiaa ja ne ostokset, joten hurautettiin Metristen kanssa heti hoidon alettua kirkonkylälle.

Kun kotona sitten pakettia avattiin niin naurahdin ääneen. Kuinkas osasitkaan olla niin ajankohtainen armas parini? Juuri tänään kaupassa harmittelin, kun en löytänyt kauniita serviettejä. No nyt on. Kiitos kovasti <3


Kalenteri on kaunis. Paolo Coelhoa olen lukenut pari kirjaa ja noita mietelausekalentereja  minulla on myös ollut. Itseasiassa ostin kirppikseltä kaksi käyttämätöntä kalenteria syksyllä. Kuvia voi hyödyntää korttiaskartelussa. Ja mietelauseita myös.

Tiskirätti pääsee mökille. Tänään olisi tarkoitus käydä tekemässä kevätsiivous Pesässä. 

Ja tuo lanka. Kiitos. Ennestään minulla on yksi valkoinen Pallaskerä ja olen miettinyt mitä ihmettä sillä teen. Nyt sillä on kavereita joten voin tehdä vaikka vähän isommankin neuleen Pallaksesta! 
Kismet-patukat me syödään Maajussin kanssa yhdessä. 
Eli kokonaisuutena paketti oli mieluinen ja tuottaa iloa myös tulevaisuudessa. Kiitos!                                                 




3 kommenttia:

  1. Niin oli =) suklaat on jo syöty ja serviettit käytössä. Tiskirätti odottaa pakkaamista-tämä räntäsade ei oikein houkuttele mökille.

    VastaaPoista
  2. Ps. Tottakai kirjoittelet <3. Sie osaat niin mukavasti kirjoittaa, mitä on mukava lueskella.

    VastaaPoista