torstai 11. syyskuuta 2014

Haarukkapaloja

Toissa päivänä sähköpostiini kopsahti viesti SNY-emolta. Kierroksen ensimmäinen paketti on matkalla luokseni! Heti paikalla sähköpostin luettuani pikainen tekstiviesti ukkokullalle. Menethän kirkolle huomenna, jooko, jooko, jooko!!!! Menihän Maajussi ja eilen henkilökohtainen sny-assistenttini haki paketin kukkakaupan takakulmasta <3


Jopas olet osannutkin minun näköisen paketin valita! Tuollaisia hurmaavia Ville Vallattomia minä työkseni paimennan =) Illalla saunaan lähtöä odotellessa ratkoin teippaukset auki ja pudistin sisällön tuvan pöydälle.


Nalle Taika-lankaa, itselle napostelupähkinöitä ja metrijengille rusinoita ja ruusuinen tiskirätti.. Lisäksi ohjeet ja välineet haarukkapitsin tekemiseen.
Olen kyllä erään kesäneuleen yläreunaan tehnyt haarukkapitsiä perusmuodossaan, mutta tuollainen kiemurainen pitsi on vielä kokeilematta. olen kyllä joskus ajatuksella leikitellyt. Täytyy kyllä myöntää, että purskahdin nauruun ohjeen nähdessäni. Tähänkö pitäisi taipua?!



Paketissa oli myös kortti, joka sekin on ajatuksella valittu <3


Kyllä, elämässä pitää olla värejä! Ihan konkreettisesti kuin myös sielussa ja sydämessä. Viime aikoina olenkin elämääni miettinyt ja sen sangen hyväksi ja värikkääksi havainnut!

Suuret kiitokset paketista! Se oli minun näköiseni ja piristi ihanasti pitkiä päiviä sisältävää työviikkoani. Jään jännityksellä odottamaan seuraavaa pakettia!

5 kommenttia:

  1. Joo, joo! Tottakai ohjetta pitää testata ja eihän tuo nyt niin vaikealta näytä XD.

    Ihana paketti!

    VastaaPoista
  2. Haarukkapitsiä tekemään, pitsit on aina kauniita! Sait haastetta paketin verran, jäämme odottamaan tuloksia. Mielenkiintoista seurata mitä kaikkea uutta nyt tehdäänkään! t. jonkun toisen pari

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla että paketti piristi päivääsi. Sny18

    VastaaPoista
  4. Kiva paketti. Haarukkapitsi kuulostaa jännältä.

    VastaaPoista