___________________________________

___________________________________

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Hyvää Pääsiäisen loppupuolta!

Kerttu Kanasen myötä toivottelen näin hieman jälkijunassa hauskaa pääsiäistä kaikille! Vielähän sitä ehtii huomenna nautiskella pyhäpäivän tunnelmasta =) Ja nyt leikitään Reppanainen käskee leikkiä. Jos aamulla on aurinkoa ja kunnon hankiaiset painutte ulos sieltä tietokoneen äärestä kököttämästä! Mars mars!!
Ai niin, meinasi ihan unohtua! Anteeksi! Sny-ystäväiselle kiitokset @-kortista <3 Ihanan pehmoisia pupuja olivat :-D  

Kertun ompelin pari viikkoa sitten yhden (nimeä en muista)Tilda-kirjan mallin mukaan. Oikeasti kanalla pitäisi olla kruunu, mutta mistä minä nyt semmoisen tempaisen, Suomen tasavallassa! Niinpä Kertulla on äidin vanha rintakoru "hattuna". Kyllä siinäkin on kimallusta yhden kanan tarpeisiin yllinkyllin. Samalla ompelin Tildan Kevät-kirjasta kaksi pikkuankkaa, joissa on nappipyörät ja vetonaru. Ne unohtuivat viime viikkojen muun tohinan alla kuvaamatta ennen kuin muuttivat uuteen kotiinsa Maajussin eteisen ikkunan väliin. Lisäilen kuvan jahka käyn kuvaamassa ankat anoppilassa...

Pääsiäislomani on mennyt suurimmaksi osin Ukkokullan villapaidan kimpussa. Nyt alkaa jo uhkaavasti näyttää sille, että paita valmistuu sittenkin näille lumille! Jännityksellä odotan tuleeko paidasta pitokelpoinen vai iskeekö valmiiseen paitaan purkoosi   :-/   Valtavan isolle paita näyttää, mutta eihän tikkuri saa mikään makkarankuori ollakaan...
Mutta nyt sen paidan kimppuun! Jos oikein ahkera ja kiltti tyttö olen, saatan saada sen valmiiksi jopa huomenna!

2 kommenttia:

  1. Ois ollu Turussakin ihana ilma kävelylenkille (ilman hankia) koko pääsiäisen, tänäänkin, mutta kun on pipi... Miten osaskin just pääsiäiseks iskee tauti!

    VastaaPoista
  2. Voi Sari, kuulostaa niiin tutulta! Mulla oli jokin aika sitten kausi, jolloin mä olin AINA pääsiäisen kipeenä :( ihan sama oliko pääsiäinen aikaisin vai lähellä vappua, aina iski joku pöpö... kun yhtenä vuotena ei ollu oikeita pöpjä liikenteessä niin sitten tulehtu viisaudenhammas. Oli elämäni v***umaisin pääsiäinen se =)

    VastaaPoista