___________________________________

___________________________________

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Perjantai 13. päivä on pakettipäivä

Tiistai-iltana oli sähköpostilooraani kopsahtanut keväinen leskenlehtikortti SNY:ltä. Kortissa oli huhtikuun paketin lähetyskoodi, joka nopeuttaa paketin saamista. Illalla kurkistinkin Itellan sivuilta missä paketti luuraa. Hiiressähän se jo oli, oli rantautunut sinne jo keskiviikkoiltana!! Voi kun tuon olisin tiennyt, niin olisin eilen pakannut pikku-ukot autoon ja olisi yhdessä hurautettu hakemaan paketti.
Mutta kun en osannut arvata paketin niin nopeasti matkaavan niin kävin sitten hakemassa pakettini "vasta" tänä aamuna. Keväisen paketin sainkin! Kiitos SNY =)


Paketissa oli 4 (!!!) kerää Metsän sävyistä Puroa, yksi vihreä seiskaveikka ja jumalattoman iso kerän jytkylä vihreää Helsinki-lankaa. Ainakin lankavyötteessä lukee red heart Helsinki. Enpä ole moisesta kuullutkaan... Lisäksi löytyi suureksi ilokseni saksisetti. Pesä-ostoslistalla onkin ollut sakset, tuostapa ne nyt sainkin! Puutarhaa piristämään kaksi siemenpussia, Punapellava ja Saippo, mullan kanssa mylläämisestä kuivaneille käsille rasvatuubi ja iloksi muuten vain perhoskännykkäkoru. Sekä Neulojan vuosi-kirja. Tuo kirja minulla jo olikin hyllyssä, mutta eiköhän uusi versiokin paikkansa kahtele..

Mukava paketti oli tälläkin kertaa!
Tosi hyvä juttu SNY, ettei noita lähettämiäsi kukkasia tarvitse esikasvattaa :-) vanhassa talossa on aina sen verran hämärää, että esikasvatus on hieman kyseenalaista puuhaa. Hirveästi kyllä tekisi mieli kylvää nuo kukkaset mökille! Saapas nähdä minne ne päätyvät...
Paketti oli vapaapäiväksi yllättäen muuttuneen perjantain kohokohta!  Odotan mielenkiinnolla ensi kuukautta ja sitä kuka pakettien takaa paljastuukaan =)

3 kommenttia:

  1. Voi, kuinka kivan paketin olet saanut. Tuosta neulojan vuosi -kirjasta tein viime kesän kassivaihdossa sen palmikkolaukun <3. Kirjastosta lainasin kirjan silloin ja kyllähän siinä mukavia ohjeita oli.

    VastaaPoista
  2. No voi harmi tuon kirjan kanssa... Toisaalta sen voi aina laittaa kiertoon =)Voin vain sanoa, että kiva vuoden alku on ollut ja haikeudella ajattelen sitä, että vain kuukausi SNY:tä on enää jäljellä. Hyvää sunnuntain jatkoa sinulle!

    T: SNY-parisi

    VastaaPoista