___________________________________

___________________________________

torstai 27. syyskuuta 2012

Koska meillä on Joulu?

Kiitos Weban pikku vinkin, ilmoittauduin tänä vuonna mukaan SNY:n lisäksi myös Salainen Jouluystävä-vaihtoon. Parit vaihdossa jaettiin reilu viikko sitten, joten en ollut todellakaan vielä varautunut ensimmäisen paketin tuloon!

Kun tulin äsken töistä niin tuvassa silmän osuivat ensimmäisenä valtavan isoon kirjekuoreen penkillä. Vaikka koira oli syöttämättä ja isäkin juuri tullut kävelyltä, niin otin sakset ja ratkoin kuoren auki ennen talon ruokahuoltoa.

 Korttitarpeita (kuinkas sattuikaan, mietin illalla ennen nukahtamista sitä minkälaisia korteeja tänä vuonna tekisin) koristepyykkipoikapakkaus ja ripustettavia enkeleitä. Enkelien ympärillä "liehuva" nauha aiheutti pienen näköharhan pussin läpi pikaisesti katsottuna. Olin nauhan sijaan näkevinäni enkeleillä hännän! Ehdin jo ajatuksissani kiitellä tekijöiden ennakkoluulottumuutta... mutta eivät enkelit sitten pirullisia olleetkaan vaan aivan tavallisia =)

Paketti oli kyllä sateisen päivän piristys, joten eipä yhtään kaduta, että lähdin vaihtoon mukaan! Nyt vain suunnittelemaan omaa lähetystäni ja odottamaan muita paketteja joita erilaisten juttujen ansiosta tänä syksynä luokseni purjehtii!!

3 kommenttia:

  1. Minäkin kovaa kyytiä viimeistelen pakettia ja ehkä sitä kohta voi aloittaa oman paketin odotusta - nyt kun ensimmäiset ovat näköjään jo perillä.
    Ihania askartelutarpeita sait, pääsevät varmasti pian käyttöön!

    VastaaPoista
  2. Minullakin paketti valmistumassa... katselee sinun pakettia niin kivasti vatsanpohjassa kutittaa =))

    VastaaPoista