___________________________________

___________________________________

torstai 4. lokakuuta 2012

Itellan ihanneasiakas

Se minä nimittäin olen =) On SNY-kierroksia, Neulomossa erilaisia vaihtoja ja sitten ihan tyylipuhtaita heräteostoksia, joten varsinkin näin syksyisin ravaan, tai juoksetan maajussia, postin asiamiespisteessä  viikottain! Heräteostoksia olen kyllä budjettisyistä joutunut karsimaan. Metristen paimentaminen kun ei ole niitä kaikkein korkeimmalle hinnoiteltuja ammatti-aloja :( sinänsä kumma juttu, koska vastuuhan on valtava!

Viime viikolla minä kuitenkin sorruin. Facebookissa oli linkki Ad Libriksen käsityökirja-aleen... pitihän se käydä kurkkaamassa, vaikkei aikomuksena todellakaan ollut tilata mitään. No, sen ei  mitään sisältäneen paketin kävi Ukkokultani eilen hakemassa tavara-aitasta.
Tuota Haravasta tavara-kirjaa olen katsellut sillä silmällä jo kauan ja kahvipussejakin on tullut kerättyä. Toiveena löytää joskus Kahvipussin uusi elämä-kirja, mutta sen painos on loppuunmyyty jo ajat sitten eikä kirjaa ole muualtakaan vastaan kävellyt. Niinpä hyökkäsin tuon uuden kahvipussikirjan kimppuun kuin hai. Punontaa ei ole koskaan tullut kokeiltuakaan, joten ensi askeleet sillä saralla tulevat olemaan aika kivulloisia!! Ja tuo Sidottu-pokkari napsahti ostoskoriin silkasta uteliaisuudesta ;-) pakkohan se on lukea kun kerran kaikki muutkin!

Tänään sitten isä toi kirkolta Juju-kerhon liittymispaketin.

Itse asiassa olen kerhoon jo aikaisemmin kuulunutkin, mutta näköjään jäsenyyteni on kevään korvalla lakkautettu minun tietämättäni! Itse en olisi asiaa arvannutkaan, mutta sain eilen serkultani sähköpostia. Hänen Uudet Kirjat-jäsenyytensä oli myös lakkautettu "salaa" liian vähien ostojen perusteella. Samasta syystä minunkin UK ja Juju-jäsenyyteni on sitten varmaan loppunut. Hassua vain, että olenhan mä Jujulta aina välillä tilannut, mutta kai jäsenyys meni sitten romukoppaan samalla UK-jäsenyyden kanssa. Samaa puljua kun ovat.

Rusinana pullassa on sitten tänään Suuren suomalaisen kirjakerhon kuukaudenkirja, joka tuli tänään.

Tosi vähän on sieltäkin tullut viime aikoina mitään ostettua, mutta askartelukirjan oli pakko antaa tulla. Hyviä vinkkejä tarvitsee aina!! Kun se eläkeikäkin lähenee päivä päivältä...

Kävisiköhän nämä kuvat samalla lokakuun inventariokuvasta? Väkerryskirjallisuuteen on viime aikoina todistettavasti panostettu!

5 kommenttia:

 1. Ihania kirjoja olet hankkinut. Minäkin katsoin tuota alinta kaihoten kirjakaupassa, mutta en raaskinut ostaa. Minullakin on lukulistalla Sidottu, pitäähän se selvittää mistä kaikki kohisee!
  Ja samaa mieltä, työssäsi on valtava vastuu! Yhdenkin kanssa on välillä hälisemässä, tutulla oli puuhaa kun kaitsi kohta 2 v väsyneitä (= villejä ja tottelemattomia sillä hetkellä) kaksosia parkkipaikalla, joten mitä se sitten on kun lapsia on vielä useampi ja kaikki kohtuullisen pieniä.

  VastaaPoista
 2. Voit, tuota alinta minäkin himoitsin, mutta en raaskinut antaa tulla kirjakerhosta. =) Kerrohan sitten, kun olet tutustunut, kantsiiko hankkia... Itellan asiakkuus jatkuu, sillä kävin tänään postissa ja laitoin postia sinne suuntaan.. tarkkailehan taas postiasi =) T:sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sny! Maajussi on jo lähtövalmiudessa, paketin nouto tapahtuu heti kun se Vesannolle rantautuu =) Askartelukirja vaikuttaa hyvälle. Siinä on monenlaisia ja monen tasoisia ohjeita. Jopa saippuanvalmistustakin! Sitä tekisi mieli kokeilla, mutta onkin sitten eri asia uskaltaisinko lipeään kajota =O sen verran aineesta olen kauhukertomuksia kuullut!

   Poista