___________________________________

___________________________________

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Weban blogissa arvonta ja hieman sny-höpinää

Weban blogissa Neula&Vasara on yksivuotis-arvonta meneillään, käykääpäs osallistumassa! Voittona on tuo kuvan joulun starttipaketti tai vaihtoehtoisesti poikavauvan starttipaketti.


 

Tänä vuonna Salaisessa neuleystävässä on mahdollisuus kerätä ns. porkkanaruusuja joilla voi ansaita mahdollisuuden voittaa kuukauden porkkanapaketti. Tietenkin minä lähdin mukaan moiseen, varsinkaan kun tehtävät eivät nyt niin hirmuisesti vaadi. Yhtenä porkkanaruusujen ansaitsemiskeinona on kuvata kerran kuussa  inventaariokuva avuksi ja tueksi omalle SNY-parille paketin ideoinnissa. Minä harvapää luin porkkanruusu-säännöt vasta viime pyhänä, joten elokuun kuva jäi kuvaamatta... siispä nyt syyskuussa kaksi kuvaa! Eri asia sitten onko näistä apua...
Ensin kuvanen puikkokokoelmasta. Suurin osa puikoista on ihan perus-Novitaa ja melko pitkälti vielä åidin perintöä. Näiden lisäksi on Knit Pro-pyöröpuikkokaapeli-salkku. Kaapeleita oikeastaan tuleekin käytettyä eniten. Siksi ne eivät kuvaan ehtineetkään.
Toinen kuva on sitten kirjahyllystä =) koska olen kova tyttö elämään sitku-elämää niin käsityökirjoja on tullut haalittua aina silloin tällöin... kaikki ne ihanat ideat kirjoista tulen varmasti toteuttamaan sitten kun... ihan oikeasti olen jo miettinyt mitä kaikkea sitten teen kun pääsen eläkkeelle... ööh...lähes kolmenkymmenen vuoden päästä!


7 kommenttia:

 1. Kiva, että olet lähtenyt porkkanaruusuja hankkimaan :)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa tuo kirjojen keräily minulla samanlaiselta. Yksi tai kaksi ohjetta tulee tehtyä per kirja ja sitten loppukirjat toimivat lähinnä idealaarina uusille töille.

  VastaaPoista
 3. Oivoi, sinun "sitten eläkkeelä" kirjapinos on PIENI verrattuna minun pinooni, mutta minä olenkin kerännyt sitä 30 vuotta kauemmin =D. Kyllä minulla tulee parin vuoden päästä eläkkeellä kiire, kun en ole vielä yhtään ohjetta kirjoistani tehnyt :) Varo vaan ettei käy samalla lailla =)

  VastaaPoista
 4. Voi Sude, eihän tuossa toki kaikki kirjat ole =) ja muutenkin kirjoja on kyllä hyllyt notkollaan, mutta eihän elämää ilman kirjoja voi olla olemassa! Sitäpaitsi käsityökirjojen selaaminen rikastuttaa aivotoimintaa, kun alkaa ideat pyöriä päässä, eiks niin?

  VastaaPoista
 5. Voi sinua ihulaiseni...minäkin tässä keräilen voimia taisteloon..tiiä tuleeko ruusuja tai edes porkkanoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa Jaana asettaa tähtäin porkkanoihin! Ruusut on kyllä nättejä, mutta kovin piikikkäitä, eivätkä täytä mahaa. Sen sijaan porkkanat ovat ravitsevia, auttavat syventämään rusketusta ja jos makeannälkä iskee niin niistä saa porkkanakakkua, porkkanatyynyjä (=eräänlainen pipari) tms. Kohti porkkanoita tiemme siis suunnatkoon taistelutoverini!!

   Poista
 6. Hmm.. laitetaanpa korvan taakse ;) T:SNY

  VastaaPoista