tiistai 20. kesäkuuta 2017

Ja vieläkin...

Edellisen postauksen kirjoitin viime perjantaina.  Hätiköin, sillä niinhän siinä kävi että perjantaina postilaatikossa oli pieni pehmoinen kirjekuori =) mitä? Ei kai? Juu-u, olihan se! Pikkupiristys toukokuun paketin odottamisen tuskaan. Kirjeen oli lähettänyt Silmukkanarkoosi- nimimerkki

Oih! Onpas kaunista nauhaa! Hieman ihmettelin kyllä nauhan toisessa laidassa olevaa reikäriviä, mutta en sen enempää vaivannut sillä päätäni. Kunnes tuli sunnuntai ja tarvitsin pikaisesti paperia saadakseni netistä raparperipiirakkaohjeen. Avasin Silmukkanarkoosin viestin ja käänsin sen ympäri.

Ohje? Hei hetkinen! Sehän on tuolle nauhalle tarkoitettu! Eihän se nauha ollutkaan mitään pelkkää askartelunauhaa, vaan siitä pystyi neulomaan huivin. Sitähän piti heti kokeilla- varsinkin kun ohje oli mitä yksinkertaisin. Neulo kolme silmukkaa aina oikeaa kunnes "lanka" loppuu. Ja lopputulos on mitä ihanin! Minulla on juuri tuon sävyinen juhlamekko, joten huivin väri- ja kuosimaailma osui kyllä ihan nappiin!
Eikä tässä vielä kaikki! Myös eilen posti toi minulle kirjekuoren! Olen aivan ihmetyksestä ymmyrkäinen kaikesta tästä ystävällisyydestä! Kirje oli nimimerkki Sannilta ja se sisälsi teen lisäksi tarroja ja muita askartelujuttuja =)
Kiitos! Kunhan kesäloma alkaa niin aloitan korttitehtailun, mihin ainakin osa papereista tulee päätymään. Ihana piristys kyllä oli! Olette te ihania ❤ ja jospa se seikkaileva pakettiin sieltä saapuisi Juhannukseksi =)


9 kommenttia:

  1. Kiva kun tykkäsit piristyspaketista :) Ja kivannäköinen huivi siitä tosiaankin tuli, hyvä sattuma kun passaa väreihin.

    VastaaPoista
  2. Tuo lanka/nauha oli niin ihanan näköistä, että sitä olisi voinut tuijottaa ihan vain käyttämättäkin.

    VastaaPoista
  3. hih, ihania piristeitä. ja hyvä, kun et jäänyt vain tuijottelemaan. Siitähän tuli todella kaunis!

    VastaaPoista
  4. Kaunis asuste, naisellinen ja niinhän sen pitää ollakin! Onpa mukavaa, kun saat hyvänmielen postia. Suloista juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvää juhannusta sinisellä sohvallekin =)

      Poista
  5. Ihania piristyksiä olet saanut.
    Mutta niin olen minäkin - kiitos sinulle tästä keväästä; iso ikävä jää näitä kuukausittaisi "salaisia" yhteydenottoja. Tuskin maltoin siellä jossain Taivalkoski-Pudasjärvi-Kuusamo-Posio -missälienee (en edes muista missä oikein olin) housuissani pysyä, kun puhelin kilautti, että paketti on tullut ja NYT saan tietää, kuka oikein on salainen SNY-Peikkonen :)
    Toivon kovasti, että tapaamme syksyllä, olen jo niin asennoitunut siihen, että saan sinut seurakseni sinne :D
    Ihanaa juhannusta sinulle - ja postiassistentillesi tietenkin myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa juhannusta myös sinulle ja AM:lle ❤ erilainen juhannus tulee, kun nyt ollaan ihan kahdestaan. Just yksi päivä tuli mieleen viime juhannusaatto. Kun lähdin mökille lakananvaihtoon niin isä jäi istumaan keinutuoliin ja isän serkku pöydän ääreen tekemään ravipeliä. Ikävä on kumpaakin 💔 Maajussin äitikin on nyt hoitokodissa. Viime vuonna hän oli vielä mukanamme saunomassa mökillä.

      Poista
    2. Jestas, onnistuinpas kuulostamaan synkältä =D ihan kiva juhannus meille tulee kahdestaankin ❤ tarkoitus on vaan olla ilman sen kummempia tohinoita. Mahdollisimman paljon "löysää aikaa" kirjojen ja neuleen parissa.

      Poista
    3. Voi, itselläkin tulee aina näin juhannuksen aikaan ikävä mummua ja mummulaa; siellä vietin pitkiä kesälomia; sieltä äiti aikanaan lähti juhannuspäivän iltana synnyttämään :)
      Siellä kallion päällä vietettiin monia juhannuksia isolla joukolla "pienen kokon" ympärillä ja siellä on viimeksi nähnyt lapsena kiiltomatoja!
      Mummula on, mummua ei enää. Eno asuu siellä yksin ja olemme sinne aina tervetulleita - sen me aina laskiaisena isolla joukolla teemmekin; mummun muistoksi.
      Tämmöistä tämä meidän elämämme on: muistoja, vanhoja ja näitä uusia joita koko ajan keräämme ❤

      Poista