___________________________________

___________________________________

perjantai 7. heinäkuuta 2017

Vihdoinkin kotona!

Siinä se vihdoin viimein on- toissapäivänä sen käsiini sain ❤ kovaonninen ja matkailua rakastava toukokuun sny-paketti! Paketin matka oli pitkä ja kivinen.

Toukokuun paketin viimeisenä postituspäivänä sain Heidi-emoselta viestin. Pakettini tulisi hieman myöhästymään. Okei! Ei haittaa. Kului viikko, hieman toistakin ja odotus tiivistyi. Viesti Heidille. Juu, ei hätää. Parini postittaa paketin Ärrän kautta lähipäivinä.
 Jee! Hyvä juttu. Muutaman tunnin päästä alkoi pieni kello soida takaraivossa. Ärrän kautta?! Tuota, tuota... täällä on ollut R-kioski viimeksi joskus 90-luvulla. Äkkiä viesti Heidille! Pikkuisen liian myöhään. Paketti oli jo matkansa aloittanut.

Ja muutaman päivän päästä sainkin Heidiltä kauhistuneen viestin. Pakettini määränpää tulisi olemaan Rautalampi. Kiva. Meiltä kotoa matkaa kertyy 64km ja yleensä Rautalammilla käydään vain syyskuun alussa Pestuumarkkinoilla. Mitään muuta asiaa sinne päin ei ole.

Kun noutoilmoitus sitten kännykkään kilahti niin soitin Rautalammille ja pyysin lähettämään paketin takaisin lähettäjälle.  SNY-paketeissa lähettäjänä on aina Heidi-emonen. No, viikon päästä puhelin kilahti taas. Uusi soitto Ärrälle. "Ei myö saaha sitä pakettia lähettee ennen aikojaan." No mikäpä siinä. Odotellaan sitten vielä.

Juhannuksen jälkeen sitten puhelimeni soi. "Pellon R-kioskista päivää. Mitä haluat tehtävän tälle paketille mikä tänne tuli takaisin?" WTF??? Mitä se Pellossa tekee, Iisalmeenhan sen piti palautua?! "No täällä tämä on. Lähetetäänkö me tämä uudelleen Rautalammille?" Ei! En edelleenkään suostu hakemaan pakettia tunnin ajomatkan päästä! Lähettäkää se paketti nyt sinne Iisalmeen. Sitten taas viesteilyä Heidille. Hän oli sitä mieltä, että parini voisi uudelleen postittaa paketin suoraan koti-kioskistaan.
Mutta. Parini ei ehtinyt ajoissa. Paketti ehti lähteä jatkamaan matkaansa. Lisää odottelua. Tämähän käy jo rutiinilla. Viime viikon lopulla sitten sain Heidiltä viestin. Pakettini on Iisalmessa ja Heidi on oman terveytensä uhraten  (rakko kantapäässä) käynyt postittamassa sen uudelleen. Jippii!!

Alkoi innokas paketin seuraaminen Postin mobiilisoveluksella. Ja heti kun se vain oli mahdollista niin täsmähyökkäys kukkakauppaan!
Odotus palkittiin ja pääsin avaamaan laatikkoa.
Paketissa oli kaksi kerää seiskaveikkaa, jumalaisen pehmeä yöpaita, kynttilöitä ja ihana perhos-tuikkuteline, kortti (tietenkin) ja kaunis korusetti. Kiitos! Hyvää kannattaa odottaa! Vaikka täytyy myöntää, että välillä meinasi usko loppua...

3 kommenttia:

 1. Onneksi kuitenkin paketti löysi vihdoin ja viimein perille :). Ballerinoilla ei ollut mitenkään järkevää lähteä kävelemään kaupunkiin ja takaisin.. Reilu 5km kuitenkin matkaa.. Rakot kantapäissä ja vasemman jalan pottuvarpaan syrjällä XD. R-kioskille, kun pääsin, niin meinasin takaisin kävellä avojaloin, mutta en uskaltanut, kun ei koskaan tiedä mihin astuu. Mukava oli vaunuilla kuitenkin. Hyvää hyötyliikuntaa.

  Mukava paketti

  VastaaPoista
 2. Mutkikkaita ovat joskus pakettien tiet.
  Toivon hartaasti, että omat lähetykseni pääsevät luoksesi ongelmitta!

  "kesäkassi 2017"

  VastaaPoista
 3. Oho, ompas ollut matka paketilla. Onnwksi löysi tiensä perille.

  VastaaPoista