maanantai 17. heinäkuuta 2017

Alppimaan matkalainen

Monena, monena vuotena osallistuin Heidin emännöimään kesäkassivaihtoon. Viime vuosina kuitenkin into on laantunut, joten muutama välivuosi ehti tulla ennen tätä kevättä. Nyt kuitenkin innostuin taas ja ilmoittauduin mukaan vaihtoon!
Oman kassini väkersin Namihiirelle Sveitsiin. Siitä kassista lisää myöhemmin =)

Paketin viimeinen lähetyspäivä 7.7, joten viime viikon puolivälissä osasin odottaa jotain saapuvaksi. Lähinnä odottelin paketti-ilmoituskorttia. Sen sijaan keskiviikkona vastassa olikin ääriään myöten täynnä oleva postilaatikko, jossa oli kaksi (!!!) pakettia.
Hämmästyksekseni paketit olivat postitettu Sveitsistä! Eli olimme Nami-hiiren kanssa toinen toistensa pareja. Toisessa, pienemmässä paketissa oli varsinainen vaihdon aihe, eli kesäkassi ja toisessa sitten huima määrä karkkia metrijengille sekä minulle ja Maajussille kahvipaketti. Kiitos!


Tuon kassin Nami-hiiri kertoo tehneensä laukkukurssilla keväällä ja Wau! Kassi on todella huoliteltu- suorastaan ammattimaisesti tehty.  Kassin kuoseja hän hieman oli miettinyt, mutta älä huoli! Kassi on täydellinen ja niin minun tyyliseni hieman retrokuosisine kukkasineen ❤
Kassi pääsi jo käyttöön ja on kulkenut olallani muutaman kauppareissun.
Kiitos oikein kovasti! Olen todella onnellinen uudesta kesäkassistani!


3 kommenttia:

  1. Kesäkassi 2017 kulkee hiiren matkassa pienillä retkillä..siihen mahtuu kaikki tarpeellinen mukavasti: aurinkolasit, sateensuoja, lukemista..tai pieniä heräteostoksia....
    Kiitos, Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kesäkassi on onnistunut, kun se tuo iloa käyttäjälleen ja toimii kesän puuhissa. Kauniin kassin olet kyllä saanutkin!

    VastaaPoista