torstai 31. elokuuta 2017

Jälleen mukana

Viime kevään SNY-kierros ei kohdallani mennyt kuin Strömsössä. Parini oli hieman kiireinen, joten paketit myöhästelivät eikä muuta kommunikaatiota ollut. Välillä iski jopa epätoivoinen "Ei koskaan enää"-fiilis. Mutta kuinkas sitten kävikään....

Pienen harkinnan jälkeen ilmoittauduin mukaan myös syksyn kierrokselle. Paketteja on niin kiva laatia ja varsinkin saada etten sitten kuitenkaan malttanut pysyä pois. Ja samaa pariahan ei ole mahdollista saada =)

Eilen oli aika löytää postilaatikosta kierroksen aloittava ensimmäinen yhteydenotto. Vaaleanpunainen kirjekuori, jossa kivoja kuvia. Unohdin tosin kuvata sen ( ja nyt olen Maajussin luona), mutta aivan minun tyyliseni kuori! Kuori tuntui hieman pehmoiselle pelkän kortin sisältäväksi. ja niinhän sieltä tipahti myös pari teepussia. Mielenkiintoisia makuja! Teki mieli heti keittää kupponen!

Ja tuo kortti! Noinhan se on; tarvitsemme sekä terävyyttä että pehmeyttä elämäämme. Ulkoisen pehmeyden kanssa ei tosin ole ongelmaa. Muutama päivä sitten olin tuuraamassa päiväkodin puolella ja siellä lorupussihetken aikana pieni poika painoi päänsä reidelleni. Totesin että sinua taitaa jo vähän väsyttää. Vastaus oli että ei väsytä, minä vain pidän pehmeistä asioista =D

Kiitos kortista armahin SNY <3 Toivon ja uskon että syksystämme tulee hauska ja yllätysten täyteinen!


5 kommenttia:

 1. Voi - "pienet ihmiset" <3 En vaan voi sille mitään, että "pienistä ihmisistä" tulee aina mieleen siskon lapset. Prinsessa, pian 5 vuotta lähtee kohta kouluun ja Poika täyttää vähän ennen joulua vuoden. Miten voi ilman kyyneliä muistella, kun Prinsessa hiipi aamuisin minun ja mummon huoneesen meidän heillä vieraillessa ja kävi ensin kuiskuttelemassa mummon kanssa ja tuli sitten lämpöisenä minun viereen, otti pienillä käsillä kaulasta kiinni ja kuiskasi huonolla suomella "minä rakastan sinä". Hetken siinä pötköttelimme ja sitten veikeä hymy "mennään syömään kilpaa puuroa" :D
  Voit vain kuvitella miten vaikea oli jättää ne pienet sinne tuhansien kilometrien päähän, tietämättä koska tapaamme taas seuraavan kerran. Onneksi on videot ja kamerat ja muut nykyajan vempeleet - ja edes jonkinlainen postikin vielä :)
  Mutta ikävä on kova.

  Minä en osallistunut SNY:hyn tänä syksynä, kevät oli jotenkin niin "vaikea", tuntui että tuotin omalle parilleni pettymyksen ja ajattelin, että jätän syksyn väliin. Katson sitten keväällä uudestaan, jos SNY vielä on voimissaan - toivottavasti on!

  Kiva kuitenkin seurata teidän muiden paketteja :D Hauskaa SNY-kierrosta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskoisin kierroksesta tulevan mukavan =) itsekin nyt mietin ilmoittautuessani ehdinkö panostaa kierrokseen nyt kun työpaikka vaihtui. Mutta enemmänhän minulle nyt jää illasta aikaa. Pienet ihmiset ovat kyllä ❤ just yks ilta puhuttiin Maajussin kanssa, että en mä varmaan kokonaan töitä lopettaisi vaikka saisin joskus miljoonien lottovoiton. Lapset on niin ihania ja se syy miksi mä ylipäätään töissä jaksan.

   Poista
 2. mukava, että lähdit kuitenkin mukaan <3

  VastaaPoista
 3. Hei ihana sny:ni. Ilmoittelen, että pakettisi lähetys menee huomiseen, mutta toivottavasti maltat vielä hetken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään =) jaksan kyllä odottaa. Pisteet sinulle kun ilmoitit myöhästymisestä ❤

   Poista