sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Taikaa pallon täydeltä

Aivan ensimmäiseksi pahoittelut tämän syksyn SNY:lleni <3
ANTEEKSI!
Hain kyllä syksyn ensimmäisen sny-paketin jo torstaiaamuna, mutta olen ollut niin flunssainen etten ole saanut aikaiseksi paketista kirjoittaa =(

Torstaiaamuna siis keräsin ympärilleni kolmen lapsen seurueen pientä kävelyä varten. Määränpää asiamiesposti sopi seuralaisilleni hyvin, koska "siellä kukkakaupassa on kupissa karkkia". Haimme paketin ja jatkoimme matkaa pururadalle Marianne-karkit suussa. Paketti siis kiersi pururadan kanssamme, kiipeili kiville ja oli mukana syömässä mustikoita ja puolukoita. =)

Kovasti lapsia kiinnosti mitä paketissa on ja lupasinkin, että avaan laatikon päiväuniaikaan. Silloin ei ole vaaraa, että joku pienistä ottaa mitään luvatonta tai vaarallista.

Tämän näköinen sisältö paljastui kun leikkasimme teipit paketin ympäriltä.

Mukana olleessa kirjeessä luki, että langat oli tarkoitettu Mansikkasukkiin, joiden ohje löytyy Novitan sivuilta. Olihan syyskuun teema Kesän muistoja. Kismet herätti kovasti mielenkiintoa, mutta valitettavasti en antanut maistiaisia. Suklaan sai Maajussi. Virkatussa pussissa oli sitten kuukauden teeman mukainen Taikapallo. Pussi muuten oli suljettu Hand made-nauhalla,jolla voi merkitä tekemänsä käsityöt.

kiinnostuneiden silmäparien seuratessa vierellä aloin keriä palloa auki. Lapset toivoivat langan sisältä ilmestyvän karkkia, mutta sitä siellä ei onneksi ollut. Kaikkea muuta ihanaa sen sijaan oli!

Teetä, ruutuvihko( mallien muistiin piirtämiseen?) kauniita nappeja, kaulassa pidettävä kerrosmittari, silmukkamerkkejä, ihanaa valkoista pitsiä, joka tulee käyttöön korttipuuhailuissa, pahvisia Tageja neuleiden mukaan laitettavaksi sekä vielä pieniä söpöjä metallisydämiä "Made with Love"-tekstillä.
KIITOS! Paketti on ihana!!! Tosin en tiedä milloin noille merkeille on tarvetta... vielä eivät taidot taida riittää lahjasukkiin. Mutta minä harjoittelen ja sitten joku päivä....


6 kommenttia:

 1. Kiva, että paketti tuli perille, harjoitus mestarin tekee. Se "pussi" on virkattu tiskirätti, kestää pesun 60 asteessa. Juhannusruusun ohjeella virkattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin paketti perille osasi, älä huoli! On ollut suorastaan huono omatunto, kun olen venyttänyt kirjoittamista näin pitkään! Mutta viikonloppu on mennyt nenää niistäessä ja Niina Laitisen Metsäretkien parissa rämpiessä.

   Poista
 2. kaunis paketti kaikkien ihanuuksien kera.
  Parantelehan flunssa hyvin poikkeen, ettei tule mitään ikäviä jälkitauteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa nyt ainakin siltä korvatulehdukselta säästyisi. Ääni on katoamassa, onneksi on huomenna vapaapäivä. Saa olla yksin kotona hiljaa =)

   Poista
 3. Joudun taas ikäväkseni ilmoittaa, että paketti hieman myöhästyy, tuli kaksi yllättävää kuolintapausta ja hautajaisia ja osa paketin sisällöstä on siellää ja täällä, enkä kotona ole nyt. Yritän saada viikonloppuna viimeistään paketin matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään =) vaikeahan sitä on pakettia kasata jos olet eri paikassa kuin paketin sisältö. Kyllä minä jaksan odottaa. Pahoittelut sinulle suru-uutisten johdosta ja voimia hautajaisiin ❤

   Poista