tiistai 13. kesäkuuta 2017

Postilaatikko täynnä yllätyksiä

Toukokuun SNY-pakettini kököttää surkeiden sattumusten sarjan takia 64:n kilometrin päässä minusta. Hieman liian kaukana haettavaksi, mutta siitä enemmän sitten juhannuksen tienoilla, kun paketti viimein on hyppysissäni.

Asia on aiheuttanut luonnollisesti hieman harmitusta ja paljon meseviestejä Heidi-emosen kanssa. Ilmeisesti Heidi oli päättänyt minun tarvitsevan hieman piristystä, koska edelliseen blogipostaukseen oli tullut kommentti länsirannikon merenneidolta =) tulossa olisi jotain piristävää lähiaikoina. Kommentissa puhuttiin parista päivästä ja koska maanantai muutenkin on "köyhä" postipäivä niin eilen oletin laatikosta löytyvän vain Savon Sanomat.

Olihan siellä sanomalehti, mutta oli myös KAKSI pulleaa kirjekuorta. Isomman avasin tietenkin ensin, sen verran lapsellinen olen! Kirjeen oli lähettänyt  SNY nro15- ilmeisesti tämä merenneito siis. Kuoresta putkahti esille kortti, kolme ihanaa pikkulankakerää, joista varsinkin tuo kirjava on aivan ihanaa! Ja sitten puikot &pari päättelyneulaa. Muovineuloja minulla ei olekaan. Enää. Olen mestari kadottamaan niitä *nolostuu*
Kiitos oikein kovasti <3

Ja sitten se pienempi kuori. Sehän oli ihan minun ikiomalta SNY:ltäni <3
Kuoresta valui kiva lehmäkortti ja pari kasvonaamiota =) Kuinkas taas sattuikaan SNY- taikapölyä olemaan ilmassa! Viimeksi kun oltiin saunassa niin mietin kuorintavoiteen tms. ostoa. Me kun kylvetään niin monessa paikassa ( kotona, Maajussilla ja Pesässä)  ettei kaikkia tykötarpeita riitä kaikkialle. Nyt on sitten varavarastoa.Kiitos oikein kovasti SNY!!! Tätä juuri kaipasinkin. Sinä kun olet niin kovin hiljainen ollut pakettien väliajalla.

9 kommenttia:

 1. Nythän sinulla on ihan tunkua postilaatikossa. Kiva, että minunkin yllätyspostini tuli perille ja onnistuin piristämään sinua. Toivottavasti oikea SNY- paketti saapuu pian luoksesi. Ehkäpä saat kaksi pakettia samaan aikaan.

  VastaaPoista
 2. Varmaankin tulee ensin kesäkuun paljastuspaketti ja vasta sen jälkeen tämä harhailija. Soitin eilen sinne Ärrälle missä paketti on. Säädösten mukaan heidän pitää odottaa se 14vrk ennen paketin palauttamista lähettäjälle. Ei auta vaikka miten olisi minun lupa lähettää se aiemmin. Myöskään he eivät saa edelleen lähettää pakettia minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan siellä ollaan virkaintoisia. No säännöt on säännöt. Eivätkö voi tehdä mitään nopeammin edes lähettäjän, eli Heidi- emon pyynnöstä?

   Poista
  2. Ei, koska he eivät ole paketin vastaanottajia. Eli heillä ei ole lupa tehdä paketille mitään kun se ei ole heidän. Ei se Ärrän nainen kyllä virkaintoinen ole! Ihanan levveesti haastaa savvoo puhelimessa.

   Poista
 3. Hmmm... nämä kasvonaamiot kortin kerahan olivat nyt minulta SNY:ltä nro 9. Olen erään toisen SNY.
  Mutta joka tapauksessa pääasia että piristys saapui ja oli onnistunut ❤
  Terveisin SNY9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi anteeksi! Luin näköjään sitten kortin huolimattomasti. Kiitos sinulle sny9 <3 oli onnistunut piristys!

   Poista
 4. Siis merenneito ei ole sny nunero 15 vaan marelo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Marelo kuulostaakin ihan merenneidolta =)

   Poista