keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

OMG!!!

Jos oli maanantaina postilaatikossa yllätyksiä, niin eilen niitä vasta olikin! Tavanomaisen sanoma- ja tiistain paikallislehden lisäksi laatikossa oli KOLME pulleaa kirjekuorta! Olin aivan  hämmästyksestä mykkänä! Lisää piristyspaketteja?! Ei kai?
Olihan ne! Herran tähden sentään! Tässähän ihan nolostuu moisesta ystävällisyydestä!

Ensimmäisenä avasin tuon pienen kauniin kirjekuoren. Sen oli laittanut Susanna Maalta- nimimerkki =)

Häneltä sain tuollaisia suussa poksahtelevia karkkirakeita, Kool Aid-pussin, ihanaa sydänkuvioista Washiteippiä, hieman teetä ja pari päättelyneulaa sekä palmikkopuikon. Lupaan nyt pitää huolta neuloista, että ne pysyvät tallessa! Ensi kuun lomaviikoilla olikin tarkoitus värjätä lankaa, joten tuo Kool Aid kyllä paikkansa löytää.  Teippi luonnollisesti tulee kortti/kalenteriprojekteihin.

Seuraavana tarkasteluvuorossa oli valkoinen kuori. Sepä olikin jännittävä pakkaus! Tavarat oli pakattu kahden taskuiksi ommellun A4-arkin väliin. Veikeä keino pitää lähetettävät paikoillaan! Kirje oli Sirpalta =)
Taskuista löytyi kaikkea pientä kivaa: tarra-arkki, joka lähemmin tarkasteltuna esittää tilkkutöitä =) oransseja ja vihreitä helmiä, lisää teetä, ommeltavia merkkejä ja sitten pieni keltainen silkkipaperimyttönen, joka helisi vienosti. Ooh! Paperista paljastui ihana pieni sammakko- avaimenperä!! Rakastuin <3

Viimeiseksi jätin ruskean kovan paketin =) sen oli lähettänyt Ruiskaunokki blogista Sinisen sohvan emäntä =)
Paketti sisälsi vinkkejä arkeen ja askareisiin.
Mukana oli neuleohjevihkonen, jossa (oih, ihanaa) mm. Hihatin- ohje! Ei ole kauaakaan, kun mökillä mietin hihattimen, tai niinkuin meillä päin sanotaan , lukunutun neulomista. Sellainen minulla oli nuorena, mutta jotenkin oudosti se on kutistunut vuosien saatossa ullakolla ;D
Lisäksi oli reseptivihkosia. Kalaviikko- vihkosen haukipihvejä ehkä jo viikonloppuna kokeillaan hieman sovellettuna. Ohjeessa on pinaattia/rucolaa, mutta jos käyttäisi pihamaan antimia- esim. Nokkosta. Lisäksi kuoressa oli kiiltokuvia, tarroja sekä lehtiöllinen eri värisiä askartelupapereita. Väripapereiden ostamistakin olen miettinyt, eli tarpeeseen tulee!

Olen aivan häkeltynyt piristyskirjeiden määrästä! Voi teitä ihania  <3 <3 <3
Kirjeet tosiaankin piristivät ja toivat kovasti iloa <3 sitä vaan mietin, että mitenkähän tarkat ohjeet olitte Heidiltä saaneet? Oli niin nappiin osuneita lähetyksiä kaikki!

7 kommenttia:

 1. SNY- emon Taikapölyllä muistamisia kootaan, tietysti! Kukaan ei saa jäädä pahalle mielelle jos tulee yllättäviä kommelluksia matkaan. SNY on leikki ja leikkiin kuuluu hyvä mieli ihan jokaiselle. Suurin kiitos kuuluu siis SNY-emolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit uskoa, että olen minä häntä kiittänytkin <3

   Poista
 2. Näyttää Länsirannikon kirje tulleen perille. Kesäterveisin, Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! Sinä siis olet se länsirannikon merenneito =)

   Poista
 3. Sinisen sohvan emännän kommenttiin lisään vielä, että me auttajatkin saadaan hyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania olette kaikki! Niin Heidi kuin te enkelitkin <3

   Poista

 4. Tarkoitus tosiaan, että jaksaa odotella viime kuun pakettia. Mutta tiedossa ainakin on, että tässä kuussa tulee 2 pakettia sitten :).
  Jokainen osallistuja osanneet kasata huippuja muistamisia. Tässä huomataan muiden välittäminen toista kohtaan.

  VastaaPoista