lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kovan viikon kiva päätös

Jopas oli viikko! Tiistain makasin sängynpohjalla harmaanvihertävänä haamuna  mahataudin kourissa. Pahan sisuni voimin kampesin itseni keskiviikoksi töihin, vaikka pientä voimattomuutta jaloissa olikin havaittavissa ulkoleikeissä. Siksipä olikin keskiviikkoiltana aivan erityisen ihanaa saada @-korrti SNY:ltä!! Kortissa oli hieno kimppu ruusuja ja tekstipuolella seurantakoodi maaliskuun paketille. Olet aivan ihana, SNYnnelini! Lupaan laittaa tänne kommentin sitten kun pakettikortti rantautuu postilaatikkoon... sitten nähdään montako päivää voitettiin kooditaktiikalla =)

Torstai-iltana pakettini sitten oli huristanut linjuriautolla Hiiren hyllylle, josta sen kävin eilen heti aamun valjettua (ja kaupan avauduttua, tietenkin) noutamassa. Tarkoitus oli pitää pakettia Ompun peräkontissa kotiin tuloon asti, mutta senhän nyt tietää miten siinä minun tahdonvoimallani käy! Jotenkin se paketti vain avautui ennen hoitolasten tuloa...
Erityismaininnan ja kiitokset ansaitsee paketissa ollut kortti! Kiitos Niiskuneiti <3 aivan erityisesti pidin kohdasta "en muista mitä se oli, mutta ihana paketti se oli"! Lupaan laittaa sinulle ikioman paketin keväällä, kun tiedän kuka SNY-ystäväni on ja voin vakoilla häneltä mieltymyksiäsi.
 Kortin lisäksi paketista löytyi kaksi kerää Nalle Kukkaketoa, värit Krassi ja päivänkakkara, kolme kerää Cool flamme-lankaa, Pandan suklaasnackmix-pussi, joka valokuvassa on jostain syystä puolityhjä (ei, en se minä ollut *punastuu*) saunasetti, joka lemmenhunajallaan aiheutti Maajussille hyvin leveän hymyn ja pienen Sukka-ohjekirjasen. Ihana paketti! KIITOSSSS!!
Saunasetti matkaa Pesään, jonne pääsyä jo palavasti odotan! SNY ehdotti Flammesta tehtäväksi huivin ja se minulle tulikin mieleen kun aloin hypistelemään lankaa. Iso, siis Tosi-iso, pehmeä, lämmin kolmiohuivi, johon voi kietoutua alkukesän koleina perjantai-iltoina kun odottaa mökin lämpenemistä. Itsekin aion tuosta sukkakirjasta jotain tehdä, mutta voi miten äitivainaa olisikaan noita kirjoneuleita tikuttanut puikot kilisten! Hän tykkäsi neuloa nimenomaan kuviolapasia ja -sukkia <3
Maaliskuun paketti  tuotti minulle siis yllinkyllin iloa ja hyvää mieltä! Ja siivitti minut rankan viikon jälkeen tänään touhuamaan hämmästyttävällä innolla!

6 kommenttia:

 1. Ilomielisen paketin sait!
  Ihanan väristä lankaakin, oi!!

  VastaaPoista
 2. Kiva saada tuollaisia hyvän mielen paketteja!

  VastaaPoista
 3. Minä niin nauroin tuota korttia pakettiin laittaessa, sillä juniori oli kaikista kielloista huolimatta päättänyt kirjoittaa sinne ja kaikenlisäksi hän on ollut aivan sekaisin tästä SNY jutusta =D Hän kun ei ymmärrtänyt sitä, että sinä ja hän joka minulle paketteja lähettää ei voi olla sama henkilö. No on tässä SNY kuvioissa ollut selittämistä aikuisllekin, jotka eivät tästä ole aiemmin mitään kuulleet. Hyvää alkavaa viikkoa ja toivottavasti olet jo kunnossa.
  T: SNY-parisi

  VastaaPoista
 4. Hei Reppanainen, lähetin blogillesi tunnustuksen, löydät sen blogistani.

  VastaaPoista
 5. Ooh! Mun eka tunnustus =) Kiitos Paula, paneudun siihen viikonloppuna! SNY:lle tiedoksi, pakettikortti oli tullut maanantaina (isä sano, en ollu itte kotona kun olin riiuulla yön yli <3 ). Olisin siis joutunut kärvistelemään ilman pakettiani ilman pakettikoodi-tekniikkaa... voi tätä nykyaikaa ja sen vaatimia suuria yksiköitä joka asiassa :O

  VastaaPoista
 6. =) Eli ihan samalla tavalla kuin täälläkin. Koodilla saa paketin päivää tai kahta ennen pakettikortin saapumista. Erittäin hyvää viikonloppua sinulle!
  T: SNY

  VastaaPoista