maanantai 25. elokuuta 2014

Postintäti pysähtyi laatikolla

Hieman sitä jo osasinkin odottaa, mutta iloinen yllätys se silti oli! Syksyn ensimmäinen SNY-yhteenotto siis =) siellä se nökötti kainosti Savon Sanoman alla odottamassa löytäjäänsä. Ja voi millaisen kortin sainkaan!!

Kuinkas sattuikaan, tykkään aivan valtavasti Enkelin eväspussin tuotteista! Niissä on sellaista iloisuutta ja pikkupilkettä mikä vetoaa minuun. Suuret kiitokset nappivalinnasta oi salaiseni =) Postileiman perusteella taidat olla itäsuomesta sinäkin? Tosin tiedän ettei postileimaan aina ole luottamista... mutta olit mistä päin hyvänsä niin ilolla odotan yhteistä taivalta kohden vuoden loppua! Kortin ja käsialan perusteella vaikutat aikas mukavalta parilta, joten jään vartomaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

7 kommenttia:

 1. Terve vaan! Mukavaa että kortti on tullut perille ja on mieleinen. Parhaani teen että olisin mukava pari :) mutta eipäs tehdä liikaa salapoliisihommia siellä ;)

  VastaaPoista
 2. onpas kiva kortti, minäkin pidän enkelin eväspussin tuotteista.

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti! Minä vielä odottelen omaani.

  VastaaPoista
 4. Herttainen kortti! Käsiala kertoo kyllä parista paljon, antaa viitettä salaisuuksista...jännittävä syksy tulossa siis!

  VastaaPoista
 5. Suloinen kortti!

  Ps. Ei ryhdytä salapoliisitöihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin mä tuossa kirjoitinkin, niin postileimalla voi myös hämätä. Itse olen antanut paketteja ja välimuistamisia henkilökohtaisen SNY-assistenttini matkaan jos hällä on ollut asiaa naapuripitäjään tai postitellut itse niitä paikkakunnan ulkopuolelle suuntautuvilta kyläreissuilta.

   Poista