___________________________________

___________________________________

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Ufoja liikkeellä

Jos jokin tökkii tai mie möhlin sen tavalla tai toisella niin asiasta menee maku. Tai saattaapi innostus lopahtaa joskus ihan muuten vaan, kun tulee jotakin paljon mielenkiintoisempaa tilalle. Suomennettuna nurkissa pyörii ufoja. Ei hirveästi, mutta kuitenkin. Kevät-innostuksen puuskassa olen kuitenkin päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni- itseään niskasta kiinni ottaminenhan on mitä sopivin venyttelyharjoitus työn kangistamalle kropalle!

Joskus pari vuotta sitten Neulomon blogissani höpisin käärmepaidasta. Ohje Novita Kesä 2008. Hihansuuresorit menivät silloin ihan kohtalaisella rytinällä penkin alle ja purkamisen jälkeen paita-parka unohtui ullakolle keräämään ampiaisen raatoja. Kun nyt tänäkin vuonna tietääkseni on kesä tulossa, niin kävin urhoollisesti taistoon ja vaaroja ja ****tusta uhmaten viimeistelin paidan käyttökuntoon. Päättelykammoisen lempikäsityö! Haarukkapitsikaitaleista tuli hilpeä määrä pääteltävää   :-D
 On hihansuut vieläkin vähän lörpöt, mutta saavat kelvata. Hihoihin olisi pitänyt olla Malibua, mutta vanhan roosan värisenä sitä ei enää kaksi vuotta sitten mistään löytynyt, joten oli pakko tehdä ne Cocos-langasta. Kohtalaisen tyytyväinen mä kuitenkin paitaani olen. Uskoisin että uskaltaudun pitämään paitaa ihan immeisten ilmoillakin!

Zakka-lankainen tiskikukka sen sijaan kuihtui purkoosin kourissa   : (   Yksi kerä ei ihan kukkaseen riitä, joten on pakko tehdä kukasta kaksivärinen. Harmi vaan, että lankapaketti sisälsi niin toisiinsa sopimattomat värit. Kukasta tulee aika psykedeelisen näköinen. Oikea love, peace and rock'n roll-horsma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti