___________________________________

___________________________________

tiistai 13. syyskuuta 2011

Fiilistelyä

Reppanainen hyrisee vieläkin eilis'illan hyvää oloa! Viime päivät meillä on ollut yksi setämies emäntineen kyläilemässä ja illalla oltihin isän serkun luona savusaunassa koko porukka.
Savusaunaan pääseminen on aina kesän odotettu kohokohta! Nyt varsinkin kun oli jo aika hämärää ja saunominen tapahtui kynttilän loisteessa niin tunnelma oli suorastaan taianomainen. Taisi se saunatonttukin nurkkia narisuttaa ;-)

Minulla ja Maajussilla oli luultavasti se kaikista paras saunavuoro kun oltiin viimeisiä. Sauna oli ehtinyt rauhoittua ja saunan lämpö suorastaan kietoi sisäänsä hyväillen pehmoisilla löylyillään. Kyllä me siellä saunassa viihdyttiinkin. Savusaunassa jopa minä, joka en yleensä saunassa jaksa kauaakaan olla, viihdyn erinomaisesti ja pitkään! Miten rauhoittavaa onkaan antaa ajatusten valua hien mukana pois ja vain kellua hämärän ja lämmön aiheuttamassa hyvässä olossa! Kiitos vain saunan lämmittäjälle ja erityiskiitos selänpesijälle :-) sen verran taisin tulla seiniin nojailleeksi, että tällä kertaa jouduit ihan tekemään töitä kultaa huuhtoessasi!

3 kommenttia:

  1. Siitä onkin tuhottoman kauan kun olen päässyt itse savusaunaan...mikä ihanuus!-SNY-

    VastaaPoista
  2. Minusta tuntuu,että taidan olla rikas ennen pitkää.Olen tainnut löytää oikean ehtymättömän kultasuonen!!! -MJ-

    VastaaPoista
  3. Olet harvinaisen oikeassa SNY-ystäväiseni! Savusauna tosiaan on ihanuus- silloin kun se on osattu lämmittää oikein ;)

    VastaaPoista