tiistai 30. elokuuta 2011

Postia Minulle!

Voi  mikä ihana yllätys lehtien seassa odottikaan kun kömmin töistä kotio kuuden jälkeen! Siis iltakuuden- täällä savon sydänmailla ei ole kelloissa kuin kaksitoista tuntia ;-) Isän  Metsästys&Kalastuksen ja Savon Sanomien välissä pilkotti jotain kimaltavaa, joka lähemmässä tarkastelussa paljastui ison kirjekuoren kulmassa leijailevaksi keijuksi. Aavistus kirjeen lähettäjästä sai vanhat luuni sirisemään odotuksesta, mutta silti olin lentää pehmoiselle pyrstölleni kun avasin kirjeen! Kirje oli- niin kuin arvelinkin- SNY:ltäni ja se sisältö! Ihanaa iltahämyä henkivä Kissakortti ja uusin Helpot ja Nopeat käsityöt-lehti!! Ystäväiseni, sinussa taitaa olla noidan vikaa? Olen viimeiset kaksi viikkoa hiippaillut kuola valuen Hiiren lehtihyllyn tuntumassa, kuin Klonkku konsanaan Sormuksen perässä ja kironnut vähävaraisuuteni alimpaan helvettiin. Ja juuri sen lehden sinä minulle ostat! Ihana ihminen!!! Kaksivuotiaan flirttailija-pojan sanoin: KITOOSS! Onko sinulla, oi salaisimmista salaisin, salaista sähköpostiosoitetta? Olisi miellyttävämpää vastailla niihin lisäkysymyksiisi hieman privaatimmin...

Kortin tunnelma on ihana! Voin lähes tuntea suonissani kissasta huokuvan raukeuden ja tyynyjen pehmeyden :-) Kohta kissa ottaa lankakerän käpäliensä väliin ja kaivautuu tyynyjen keskelle rankan matkan jälkeen hyvin ansaituille unosille.

Niin kuin SNY-ilmoittautumislomakkeesa parilleni kerroin niin tykkään hätäisenä ihmisenä pienistä, helposti pureskeltavista töistä. Viime päivät olen "pureskellut" kirjanmerkkejä. Tämä malli näytti viime talvisessa kirjanmerkki-vaihdossa aivan ylimaalliselta, kun ihailin kuvia muiden saamista merkeistä. Äskettäin löysin mallin netin uumenista ja päätin itsekin kokeilla millaisen sekasotkun saisin Kapteeni Koukun jalanjäljillä aikaiseksi. Ei ohje nyt niiiin kamalan vaikea ollutkaan, mitä ulkonäkö antaisi ymmärtää! Maistiaisista puuttuu sininen ja vaalena lila puuvillainen kirjanmerkki. Neidit nelivuotiaat kun halusivat omat merkkinsä HETI paikalla kun sain ne valmiiksi, joten mihinkään mannekiiniesitykseen merkit eivät joutaneet matkallaan uuteen kotiin.
Ja sokerina pohjalla lämpöä Kullan koiville osa yksi :-) Ensimmäiseksi toteutukseksi Neulomolaisten Sukkakirjasta valikoitui Miesten hupisukat.

Lankana täyslampainen (?) kampalanka. Muinaismuisto ullakon kätköistä, muistaakseni vaihdettu aikanaan omien päkäpäiden villoilla kehräämöstä. Sukista tuli ainakin minun mielestäni ihan kivat ja uskoisin niiden vähäisellä sunnuntai-käytöllä kestävänkin. Ainakin niin kauan kunnes hajoavat ;-)

5 kommenttia:

 1. eräs salainen SNY31. elokuuta 2011 klo 12.02

  Voi kiva kun sait postini... jahka näiltä kovilta maallisilta kiireiltäni kerkeen niin tekaisen sellaisen SNY sähköpostin jossa voimme "salaa" vaihdella kuulumisia. Aikas hyvä idea=)Palaillaan taas..

  VastaaPoista
 2. Upeat nuo kirjanmerkit :) Mistä langasta tuo värikäs on tehty? Muistuttaa niin kovasti mun värjäämääni lankaa, että piti heti kysyä :D

  VastaaPoista
 3. Hupisukat koetassuteltu ja todettu lämpöisiksi.Kyllä näillä kelpaa lähteä odottelemaan syksyn ensimmäisiä hallaöitä omankullan tykö ;) MJ

  VastaaPoista
 4. Värikäs kirjanmerkki on virkattu Novitan Tico-ticosta :) Ja salaperäinen M.J- missähän se kulta mahtaakaan olla...

  VastaaPoista
 5. Ihanat kirjanmerkit! Ihanat sukat! Hieno paketti! Sinä se osaat!

  VastaaPoista