sunnuntai 14. elokuuta 2011

Pää pensaassa

Se on sitten taas se aika vuodesta, kun Reppanainen saa hamsteri-kohtauksen. Viikonloppu on mennyt viinimarjoja keräten ja mehumaija on ahertanut kylki punaisena hellalla. Tai jos rehellisiä ollaan niin eilen kyllä oli sekä maijan että Reppanaisen kylki sinisenä- ja siinä sivussa neliön ala tuvan lattiaakin... Oli hieman höllässä mehumaijan letku :-/  ja tietenkin mehustumassa sillä hetkellä mustikoita, jotka eivät nyt varsinaisesti ole niitä värittömimpiä marjamaailman edustajia.
 Tänään sujui sitten vähän paremmin viinimarjojen kanssa. Punaiset marjat olivatkin jo kerätty. Suuri kiitos pienille siivekkäille ystävilleni! Yksi ystävä lennähti tänä aamuna ihan jalan juureen ennen kuin tajusi että jumalauta, siinähän on ihminen! No, kyllä mustista marjoistakin tulee mehua muutama maijallinen ja keitellään sitten loppusyksyllä puolukoita, että talven mehukiintiö täyttyy.
 Jos aamupäivällä oli rastas seurana niin iltapäivästä sain pensaaseen muuta ja paljon mieluisampaa seuraa ;-) Maajussi päätti verestää pölyyntymään päässeitä kerääjän taitojaan ja reippaana poikana keräsikin 3 litran viilisangollisen. Enempää ei angiinasta toipuvaa miesparkaa uskaltanut työllä rasittaakaan.

Se marjoista. Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet! Väsynyt mehunkeittäjä ottaa nyt nuhasuihkeen sieraimiinsa ja painaa pään tyynyyn jaksaakseen paimentaa metrin mittaisia jälleen huomenna. Hyvää yötä, rakkahat ystäväiseni!

1 kommentti:

  1. I am reading your blog in chronological order. That is why some of my comments may be "strange". And when I'm "writing from the future" so to speak, the strangeness factor increases even more.

    VastaaPoista