___________________________________

___________________________________

torstai 5. heinäkuuta 2012

Odotettuja ja odottamattomia yllätyksiä

Osallistuin kesäkuussa neulomon Alkukesän Supervaihtoon... tarkoituksena oli laittaa minimissään 20€:lla sitä minkä arveli toista ilahduttavan. Toiveita ei saanut esittää, vain allergiat piti mainita ilmoittautumisviestissä. Myöskään vaihdokin ei tarvinnut välttämättä liittyä neulomiseen tai käsitöihin, mutta kun Neulomon vaihdosta oli kyse, niin eiköhän paketteihin ole sujahdellut käsityöaiheisia yllätyksiä, luulen ma!

Itselläni kävi uskomattoman hyvä tuuri parinmuodostuksessa! Emonen arpoo parit- tietenkin, mutta hiljaa mielessäni esitin onnettarelle toivomuksen- saisinpa Ertzun parikseni! Ja kun Blues laittoi yhteystiedot, niin Ertzun osoitehan sieltä tulla tupsahti =)) Kasasin pakettini picnic-teemalla. Tosin näin jälkikäteen ajateltuna pakettiin olisi vielä pitänyt mahduttaa pilkkihaalarit ja xl-kokoinen pullo Offia... Mutta tässä siis paketti ilman edellä mainittuja tykötarpeita.

Itse sain paketin ihanaiselta KirsiW:ltä. Ihanaiselta siksi, että Kirsi lähetti yksityisviestinä pakettikoodin huomattuaan minun asuvan kaukana lähimmästä postista =) ilman pakettikoodia olisin joutunut odottamaan yllätyspakettiani Juhannuksen yli- nyt sain sen sopivasti juuri ennen pyhiä!

Paketista paljastui kaunis kukkakortti

Neulepäiväkirja ja emalinen muumimuki


joka oli täynnä erilaisia teepusseja.Erilaisia teelaatuja ollaan kovasti maisteltu- ei tosin pikku Myy-mukista, eihän toki! En henno rotjata emalointia millään mikä saattaisi tummentaa tai muuten värjätä mukin sisuksen =) Myy on vain kirkkaiden nesteiden nauttimiseen  ;-P    Neulepäiväkirjaa olen ollut ostamassa monta kertaa, mutta aina se on jäänyt. Hauskaa että nyt sain sen. Seuraavaksi sitä varmaankin pitäisi alkaa täyttämään?

Ylläri-vaihdon viestiketjussa joku heitti vitsinä, että kun niin moni on unohtanut kuvata lähettämänsä paketin sisällön, niin kuvauksen muistaneet pitäisi palkita. Oikeastaan olin jo ehtinyt unohtaa koko asian, mutta tänään postin seassa oli pullea ruskea kirjekuori. Sisältä löytyi sitten jotain mistä olen kyllä paljon kuullut puhuttavan, mutta mitä en ole koskaan nähnyt!
Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! Sekä pari kerää puuvillaista Primavera Cotton-lankaa! Suuret kiitokset lähettäjälle!!
Mahtaako lanka käydä tiskirätteihin, tietääkö kukaan? Tuo turkoosi olisi niin piritävän väristä tiskinurkkauksessa...


4 kommenttia:

 1. Ole onnellinen, kun sait 10 pistettä ja papukaijamerkin!
  Muistan kun lapsena lupasivat minulle tuollaiset. Olin todella pettynyt, kun sain vain ne 10 pistettä. Luvattua papukaijamerkkiä en ikinä saanut. :D
  Ihania vaihdokkaita olet saanut. :)

  VastaaPoista
 2. Pakettisi oli kyllä niin ihana..lanka on päässyt puikoille huivin muodossa eli pitäisi syntyä lazykaty..suklaa tuli heti syötyä..ja piti sanoa itselle hyvästi suklaa lakko..no jos aloittas sen ens kuussa..blondikin kiittää herkuista..picnick peitto koristaa olohuoneen soffaa..ja kylminä syys iltoina siihen on mukavaa kietoutua..mulla on kans tuollanen muumi emali muki ja on eetu pojan nimikko mukina..aurinkoisia päiviä ja iso KIITOS mieluisasta paketista

  VastaaPoista
 3. Oletpas hauskoja paketteja saanut ja lähettänyt!

  VastaaPoista