lauantai 18. elokuuta 2012

Sadonkorjuuta

Syksyllä maaseudulla on perinteisesti sadonkorjuun aika. Minä aloitin oman sadonkorjuuni jo heinäkuussa porkkanoilla =)  
Neuloa kilkuttelin nimittäin lomani ratoksi Metrijengin leikkeihin muutaman huovutetun porkkanan.
Lankana luonnollisesti Huopanen ja ohje Novitan syysnumerosta muutaman vuoden takaa.
Suurta hupia porkkanat herättivät neulottaessa. Ulkonäkö kun oli hieman sanoisinko ajatuksia herättävä!!

  Mutta ei, ei tullut tällä kertaa viimasuojaa Kullan perhekalleuksille, vaan jotain paljon viattomampaa. Ihanan nopeita porkkanat olivat tehdä- tosin naattien virkkaaminen sitten jäikin roikkumaan lähes kuukaudeksi. Jossain pitäisi olla vielä viideskin porkkana. Ainakin olen melko varma, siitä että neuloin viisi porkkanaa. Se yksi vain ehti jo kadota naatteja odotellessaan...

6 kommenttia:

 1. Minulla ei tällä hetkellä ole tutuissa eikä suvussa pieniä ihmisiä, mutta heti kun niitä ilmaantuu, aloitan tehdä tuota satoa. Ja ehdottomasti paistetun kananmunan. Minusta ne ovat niin ihanan näköisiä!! :-) (Outo, minäkö....:-))

  VastaaPoista
 2. Hih,,, minunkin pitänee =) Oon aina kammoksuni esim.kuppikakkujen virkkausohjeita..vaan lieneekö iskeny joku virus vai viiraus, mutta olikohan se suuri käsityölehti missä oli virkattuja prinsessakakkuja..mulle tuli nälkä(siis tehdä niitä). Ja onhan ne melkoista laihdutusruokaa =))

  VastaaPoista
 3. Tervehdys! Täällä uusi Salainen neuleystäväsi tuli vakoilureissulle blogiisi. Tietosi ovat siis saapuneet minulle ja niistä+ blogin selailusta muutama idea lähetyksiinkin muhii mielessä. Kivan oloinen blogi sinulla! Tapaamisiin =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista SNY! Ainakin "Reuna" on minun näköiseni =) Uskon syksystä tulevan hauskan ja jään innolla odottamaan mitä sinä keksit...

  VastaaPoista
 5. Ihania porkkanoita olet tehnyt :) Noitahan voisi miettiä tyttösilleni, varsinkin nuorimmainen pitää vielä kauppaleikeistä, joten hänelle voisivat sopia hyvinkin. ;)

  VastaaPoista