sunnuntai 12. elokuuta 2012

Siivet

Jahas, milläs tuulella Mokkulainen olisi tänään... eipä ole tullut viime aikoina paljon bloggailtua, kun kattomme alle on pesiytynyt etananetti :-(

Tänään taitavat kuitenkin taivaanmerkit olla suotuisissa asennoissa, joten yritetäänpäs!
Kesälomallani neuloin jo kauan sillä silmällä ihailemani Wingspan-huivin. Tähän asti huivin tekoa on hidastanut Lontoon murre, mutta yhdestä Neulomon keskustelusta bongasin ilouutisen- ohje löytyy Ravelrysta myös suomeksi!! Hätäpäissäni liityin sitten ihan sisälle sinne "Räveltämöön", jotta sain ohjeen itselleni. Helppo ohjehan tuo oli, oikeastaan paikkapaikoin jopa tylsä! Turhaan siis jännitin (tätäkin) asiaa.

Lankana minulla oli viime kevään SNY-kierroksella saamani Puro-kerät sävyä Metsä. Pari kerää piti myös hankkia lisää huivia varten.

En tykkää aina oikein-pinnasta. Minusta se näyttää jotenkin lapselliselta... niinpä otin riskin ja tein huivin helmi-neuleella. Lopputulos on kutakuinkin onnistunut. Liitoskohtiin kyllä jäi reikiä sinne tänne, mutta ne tuskin menoa haittaavat! Koska Puro on paksuhkoa, on huivi reikineenkin hyvin lämpimän tuntuinen hätäisen sovituksen perusteella. Kuvassa huivi ei kyllä pääse oikeuksiinsa, todellisuudessa värit ovat paljon kirkkaammat ja metsäisemmän vihreät.

Seuraavan postauksen aiheet pyörivät pesukoneessa, joka juuri taisi pysähtyä... eli tapaamme pian! Tai ainakin kuukauden sisällä ;)

3 kommenttia:

  1. Kaunis tuli huivista, jospas itsekin saisi tuon viimeinkin puikoille.

    VastaaPoista
  2. Kaunis huivi minunkin mielestäni. Ja minulla sama vika, aika vähän tulee ainaoikein neuleita tehtyä!

    VastaaPoista