___________________________________

___________________________________

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Alennusmyynnissä

Hei! Olen Eija ja olen Bookholisti.
Kun sähköpostiin päsähtää monena peräkkäisenä päivänä mainospostia AdLibriksen kirja-alesta, niin ei tarvitse lopputulosta paljoa arvailla... Pakkohan sinne oli itsensä klikata =)
Onneksi vieressä oli Maajussi  henkisenä tukena, muuten olisin villiintynyt täysin. Nyt sain tsempattua itseni maltilliseksi ja ostoskoriin päätyi vain kolme kirjaa.
Mitäköhän koulussa korkeintaan kasin käsitöistä saanut ihminen tekee ompelukirjalla?! Jostain syystä minulla olisi hirveä halu opetella ompelemaan! Tykkään naisellisesta, hieman viisikymmenlukulaisesta kotirouvatyylistä joten tuo kirja houkutteli tilaamaan itsensä. Varsinkin kun kirjan luvattiin olevan selkeä ja aloittelijallekin sopiva. Koukuttava kirja ainakin on, vaikkei juonesta ole tietoakaan =) Maajussi haki kirjapaketin perjantaina ja selailin sitä useaan otteeseen illan mittaan. Kuinkas sitten kävinkään? Kun suljin silmäni päivän päätteeksi niin ensimmäiseksi näin unta uudesta hameesta, joka oli ommeltu pilalle kutistuneesta mutta muuten hyväkuntoisesta pussilakanasta! Saas nähdä, ehkä joku kaunis päivä teille sellaisen hameen esittelenkin...

4 kommenttia:

 1. Mulla tuntuu olevan kanssa kaikenlaisia holistijuttuja, kun nurkat jo pursuaa lankoja, kirjoja ja niitä villakoiria :DD

  VastaaPoista
 2. Hip hei ja mukavaa alkanutta viikkoa! Kirjaostoksia on aina ihana tehdä. :) Jos olisi aikaa lukea ja ennen kaikkea tilaa säilyttää kaikkia niitä ihania kirjoja, mitä on maailma pullollaan, olisin todennäköisesti puolet vuodesta eristäytyneenä jossain nurkassa nenä kiinni kirjassa.
  Ja käsityökirjoja voisin ostella vaan niiden kauniiden kuvien takia! :D

  Lukuiloa toivottelee uusi Sny:si ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puoli vuotta eristyksissä kirjastossa?! Aah, mikä taivas! Mutta saako sinne ottaa myös lankoja ja puikot mukaan- niin ja ilman maajussia en lähe minnekään ;)

   Poista