___________________________________

___________________________________

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Porkkana on hidas kasvi

Kevään SNY-kierroksen vedellessä viimeisiä henkäyksiään Heidi-emonen huhuili huhtikuun porkkanapakettien perään. Minä olin täynnä omahyväistä paheksuntaa =) kyllähän nyt hyviin tapoihin kuuluu raportoida saaduista paketeista ja yllätyksistä niin pian kuin mahdollista! Kovinpa lähelle paheksunta palautui! Seuraavalla viikolla sain nimittäin sähköpostin, jossa Heidi kyseli olinko saanut porkkanapakettia. Ei, en ollut pakettia saanut, mutta nyt aloin peuhata postikasaa iltaisin entistäkin innokkaampana. Isääkin kuulustelin- josko pakettikortti olisi hukkunut lehtien sekaan? Kului jälleen viikko ja tuli uusi sähköposti. Eikö vieläkään? No, eipä ollut näkynyt. Jälleen muutama päivä mateli kohti Juhannusta ja sitten ilmoitus paketin lähtemisestä matkaan. En kuitenkaan odottanut pakettia ennen maanantaita, koska tiesin Juhannuksen sotkevan postinkulkua. Tuli maanantai, tuli tiistai ja tuli keskiviikko. Pakettia ei tullut. Aloin olla jo epätoivoinen ja mielessä jopa pyörähti onko paketti tullut mutta joutunut väärille teille! Sitten tuli torstai  ja vanhan sanonnan mukaan torstai on toivoa täynnä =)  kännykästäni kuului tekstiviestin plimpsahdus ja siellähän se hartaasti odotettu paketin saapumisilmoitus oli!! Voi sitä riemua ja Maajussin työmatkakin sattui kulkemaan sopivasti kirkonkylän halki!
Mies pääsi jälleen kerran kuriiriksi ja ja haki paketin heti töistä päästyään eilen aamulla. Kiitos kultaseni <3 tietenkään paketti ei säilynyt kiinni koko päivää vaan revin sen auki heti käsiini saatuani! Sen jälkeen olinkin hetken hämmästyksestä soikeana =O paketti oli porkkanapalkinnoksi TODELLA runsas!
Kaksi kerää alpakkalankaa, nyttönen heijastinnauhaa, knit Pron metalliset sukkapuikot, nyörinukke ja kerä Katian Sophie-lankaa.

Kertokaapas viisaammat mitä tuosta Sophiesta voisi tehdä, jos ei kaulahuiveista perusta? Vai tehdäänkö siitä hieman hörsylähuivien kaltainen pörrikkähuivi?
Nyörinukke ja heijastinlanka olivat kyllä aivan oih-oih-juttuja =) kummastakin olen "aina" haaveillut! Nyörinukkea jo olen koeajanutkin. Hieman hidasta puuhaa, mutta samalla siinä on kyllä jotain suorastaan meditointiin verrattavaa rauhallisuutta.
Kiitos vielä kerran Heidille ja kiitos paketin lähettäneelle Tinttamarellin väelle!

3 kommenttia:

 1. Ihanan porkkanapaketin sait, tuosta saa kaikkea kivaa. Sophie langasta en mitään vinkkiä osaa sanoa...

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti! Kyseinen lanka on minullekin ihan vierasta. Minulla on samantapaista kaksi kerää ja suunnittelen niistä pikkuista laukkua tai kaulahuivia tai muhvia tai pörröistä reunaa myssylle tai ...jotakin ihanaa kuitenkin! Mielenkiinnolla odotan, mitä teet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Sinisen sohvan emäntä! Laukunhan mie teenkin =) Kaulahuivia "Sohvista" jo aloittelinkin, mutta huivina lanka ei ainakaan omaan käyttöön jää! Aivan liian paksu ja pörröinen minun makuuni =/ mutta pinkkilila pörrölaukku... hmm.... siinä voisi kyllä olla ideaa!

   Poista