___________________________________

___________________________________

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kadonneen jeesusteipin seuraukset

Kevään SNY-kierroksen loputtua päätin etten enää Salaiseen Neuleystävään mukaan lähde- varsinkaan jos vaihdon emo vaihtuu. Heinä-Elokuun vaihteessa sittentuli  facebookiin maininta syksyn SNY-kierroksesta tutun ja turvallisen Heidi-Emosen seinälle. Tuttu vetäjä siis olisi, mutta kun ei sitä aikaa tai ainakaan energiaa tahdo löytyä. Antaa olla vaan, jätän välistä tällä kertaa. Kuitenkin päädyin lukemaan SNY-blogiin syksyn teemat ja jo alkoi tahdonvoima säröillä ikävästi. Lokakuun teemana olisi Taikapallo. Voi juupelius!! Minä niin rakastan taikapalloja. APUA! Tuokaa ilmastointiteippiä, jotta saan pidettyä tahdonvoimani kasassa!!!

Eipä löytynyt Jeesusteippiä ja tunnetusti hauras tahdonvoima murentui tunnissa pölyksi =) ja niin minä olin lähes ensimmäisten ilmoittautuneiden joukossa. Tänään tuli parin tiedot ja kierros on aluillaan! Loppujen lopuksi tuntuu ihan kivalle olla taas mukana- saapa nähdä mitä syksy tuo tullessaan!


2 kommenttia:

  1. Minä pidin keväällä taukoa ja ilmoittauduin sitten saman tien mukaan tähän kierrokseen =) On se vaan niin koukuttavaa puuhaa. Taikapallo vaihdoissa en ole ikinä ollut mukana, mutta kovasti odotan sitäkin kuukautta =)

    VastaaPoista
  2. Minä en ollut taikapalloista aiemmin kuullutkaan, mutta innostuin heti :)

    VastaaPoista