tiistai 27. elokuuta 2013

Sälää

Osallistuin kuiden vaihteessa Neulomon Sälävaihtoon. Lähettämäni paketti aiheutti kovasti stressiä, koska hienot suunnitelmani eivät päteneetkään. Sen siitä saa kun asuu kaukana kaikesta ja on nettikauppojen varassa! Aina ei mene niinkuin Strömsössä ja kaikki paketit eivät saavu aikanaan. Onneksi paketin vastaanottaja vaikuttaa tyytyväiselle vaihtoehto B-pakettiinsa!

Oma pakettini odotti minua pöydällä lupaavan pulleana.

 Sisältä löytyi jotain josta on aina välillä haaveillut!
 Kukkaronkehykset =) nyt vain keräämään rohkeutta omaa pikkupussukkaa varten! Tuossa langassa on aivan jumalainen kiilto, ihastuin siihen välittömästi. Tuo lanka suorastaan vaatii päästä saunailtasukiksi. Jo hieman sellaisia aloitinkin, mutta huomasin omaavani aivan liian lyhyen kaapelin Magic Loop-tekniikkaa varten. Aina meni silmukat sekaisin... tietenkään kukaanhan ei vaadi tekemään aivan ohjeen mukaan, vaan onhan malli jota ajattelin sovellettavissa myös sukkapuikoille. Lisäksi paketissa oli kaksi pulloa elintarvikeväriä. Värjäykseen tai sitten sokeri/kukkamassakokeiluja varten. Kiitos kovasti Mammukka!! Mieleisen paketin olit kasannut =)

Muutaman päivän kuluttua paketin saapumisesta postissa oli kirje Lankatalo Tapion kaupasta.
 Sisällä oli Kool Aid-pusseja jotka aiheuttivat suurta hämmennystä. Lähettämääni säläpakettia varten olin tehnyt Tapsan tilauksen, mutta mielestäni saanut kaiken haluamani. Miksi sieltä siis tulee vielä lisää Kool Aideja?! Kävin laskemassa saamani paketin- juu-u määrät ja värit täsmäävät tilaamiini. Kuitenkin päättelin muistini tekevän tepposet. EHKÄ olinkin tilannut värejä enemmän kuin muistin. Päätin siis pitää pussit. Ja onneksi päätin, sillä seuraavana päivänä Neulomossa oli viesti Mammukalta, joka kyseli tulivatko Kool Aidit perille! Hän oli jäänyt miettimään nestemäisen elintarvikevärin sopivuutta langan värjäämiseen ja kaiken varalta tilannut Tapsalta Kool Aideja. Kuinkas sattuikaan, että olivat juuri samoja värejä mitä itsekin olin tilannut!

1 kommentti: