torstai 12. joulukuuta 2013

Joulun tuoksua Turusta

Oijoi, nyt se on ohi! Tämän syksyn SNY-kierros. Töistä tullessa tuvan penkillä odotti pullea kirjekuori, jossa lähettäjän paikalla ei lukenutkaan emon osoitetta vaan ihan muu osoite. Oli siis Suuren Paljastuksen aika.

Kun avasin paketin niin nenääni tulvahti aivan ihana joulun tuoksu. Sisältä paljastuikin sekä piparimaustetta että glögimaustetta. Glögimaustetta olenkin käyttänyt pitkin syksyä viikonloppuisin omenamehun seassa. Lämmintä omenaglögiä sitten latkin pitkin päivää kotihommia tehdessäni ja mutustelen voileipiä =)

Lisäksi paketista löytyi punainen käsipyyhe, Marimekon serviettejä, punaisia tuikkuja, teetä simpukan muotoisia suklaita, sisalkuidusta valmistettu hieronta/kuivaharjaussieni ja kerä Novitan joulupuu-lankaa. Joulupuu onkin todella jouluista lankaa. Sain sitä viime vuonnakin SNY-paketista ja siitä tehdyt sukat ovat aivan ihanat! Tuikkuja menee näin keskitalvella, samoin serviettejä. Maajussin koulutus serviettien käyttöön jatkuu edelleen =) niin ja olihan paketissa myös metrijengille PuuhaPete-karkkiaskit. Suurkiitokset niistä! Taidanpa ottaa ne jo huomiseksi töihin. Tiedän , että ensi viikolla naapurit kyllästävät meidät päälakea myöten joulusuklailla. Tosin nipopipo-hoitotäti ei anna syödä konvehteja kuin ehkä yhden tai kaksi jälkiruoaksi.

Tuo kuivaharjaussieni on kyllä aika vinkeän oloinen. Pitäisiköhän aloittaa operaatio selluliitin häätö? Suklaat laitan jemmaan ja joskus joulusesongin jälkeen teen Ulla Svenskin kirjan ohjeella Rantaelämää-muffinsseja, joiden koristeluun simpukkasuklaita tarvitaan.
Pakettien takaa löytyy nimimerkki Tikru81 eli Noora Turusta. Jossain viestissäsi taisi turun murre vilahtaakin =) Hienosti osasit paketit minulle suunnitella ja on hauska jos sinullakin on ollut kivaa tällä elämäsi ensimmäisellä SNY-kierroksella. Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi! Ehkä blogimaailmassa törmäilemme jatkossakin...

2 kommenttia:

  1. Siis aivan upea paketti! Kaikille jotakin. Itse söisin nuo suklaat hetkessä (hups!)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että tämä viimeinen paketti oli mieluinen :) T. Noora eli sny76

    VastaaPoista