sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Pöllöilyä

Sisustuksessa ja käsitöissä on pari viime vuotta jyllännyt hillitön pöllöbuumi. Pöllöjä tupsahtelee vastaan vähän joka kolosesta! Tottahan se piti minunkin pysyä muodissa mukana ja hommata itselleni pari siipiveikkoa.
Tein joku aika sitten Knitting Roomilta pienen lankatilauksen ja kuinka ollakaan niin heti etusivulla oli virkattujen pöllöjen ohjeen kuvake. Hauskan näköisiä olivat ja ihan huomaamatta ohje sujahti ostoskoriin. Oli muuten ensimmäinen maksullinen ohje, mihin olen sortunut. No, hinta oli lähinnä muodollisuus, muistaakseni vähän toista euroa.
Rauhallisina hetkinä töissä pöllöjä virkkasin ja hyvin palautui mieleen se miksi en ole paljon koukkua heilutellut. Ei ole virkkaaminen minun juttuni! Lopputulos ei ole lähellekään sitä mitä pitäisi enkä pysty virkkaamaan kuin hetken, koska sormiin alkaa sattumaan virkkausasento. Ergonomisia koukkuja voisi tietysti joskus kokeilla ja kai se virkkausjälkikin harjoittelemalla paranisi...

Emopöllöllä nokkana softispala ja poikasella huopainen nokka. Mielestäni ohjeen virkattu nokka oli aika ruma, niin sitten hieman sovelsin.

2 kommenttia:

  1. Mistähän tuo pöllövaellus on lähtenyt käyntiin. Minäkin siihen kaikkialla törmäilen. Hienoja ovat pöllösi.

    VastaaPoista