sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Raparperitaivas vai mikä se oli?

Ei kun sehän olikin pitkästä aikaa sunnuntaikuva-taivas =) vaikka kovasti olen tänään raparperien parissa puuhaillutkin.  Näyttää olevan tämä kevät-aika niin hektistä ettei muista kuvia ottaa!

Hieman harmittaa, että syreeni, pihlajat ym.juhannuskasvit ovat jo kukassa. Onkohan Juhannuksena enää mitään kukkasia? Puutarhahommani ovat valitettavan vaiheessa. Selkä vaivaa edelleen-välilevyhän se siellä magneettikuviin mukaan kiukuttelee.  Ja lisäksi kaipaan  multaa-paljon multaa uusien kasvulavojen tekoon. Se multa vain on kunnan jäteasemalla ja Maajussi kesäflunssassa. Eli ei jaksa nyt traktorilla kirkonkylälle asti ajella.

Pitkän tauon takia saatte vielä bonuskuvan ❤
Maisema meidän rakkaan Onnen Pesän ikkunasta. Olkaa hyvät =)


4 kommenttia:

 1. Se on kyllä jotenkin surullista, miten kaikki kukkii niin nopeaan. Juhannusruusun kukintakin on muisto vain, samoin menivät jo idänunikot. Yleensähän vielä kesäkuun alkupuolella tulppaanitkin kukkivat, mutta nyt eivät nekään enää olleet kukassa. Kohta varmaan päästään haravoimaan:(
  Tämä kuivuus huolettaa; miten käy mustikoiden ja sienien, kanttarellejä ei ainakaan tarvitse odotella.
  Mutta toisaalta, onhan sekin mukavaa, että kerrankin on kesä. Viime kesän satoi ja nyt sitten ei senkään vertaa. Mikään meille ei kelpaa;) No, maanviljelijöille tulee toinen huono vuosi peräkkäin, eri syistä vaan. Se ei ole mukavaa ollenkaan.
  Meilläkin on isäntä kesäflussassa ja itse vasta tänään kerkesin puutarhalta kesäkukat hakemaan. Niiden kanssa olenkin sitten tänään hääräillyt koko päivän.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Paketti löysi perille. =) Pikainen ilmoitus vain, kun nyt vasta ennätän kotona istahtamaan. Aamulla puoli kuuden aikaan ovesta lähtenyt ja pari kertaa käynyt kotona töiden jälkeen mutkan. Huomenna sitten ihan päivitystä ihanasta paketista.

  VastaaPoista