sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Lopun edellä

Toukokuussa on jo toisiksi viimeisen SNY-paketin aika. Haikeaa, koska tämä kierros on Heidi-emosen viimeinen vetokierros ja luultavasti myös minä osallistujana pidän taukoa SNY-kierroksista.

Tekstiviesti-ilmoitus paketista tuli torstai-iltana. Voi epätoivo! Posti menee kiinni klo16.30 ja mun työvuoro perjantaina loppuu 16.30. Eli en ehtisi hakemaan pakettia =(
Viimeinen lapsi haettiinkin jo vartin yli, joten pikanopean kamojen kasaaminen jälkeen syöksyin autoon ja aivan viime minuuteilla kukkakaupan ovesta sisään ❤

Maltoin mieleni ihailtavan hyvin minuksi ja odotin paketin kanssa kotiin asti. Sitten se olikin kyllä avattava välittömästi!


Mielenkiintoinen ja kutkuttavan jännittävä paketti! Tuossa kortissa ei nimittäin lue mitään =) parini on todella salaperäinen!
Kuvasta puuttuu paketissa ollut Pätkis-suklaalevy. Kuumassa autossa siitä oli tullut suklaakastiketta =) levy joutui jääkaappiin kovettumaan. 
Kaupunkilanka on minulle uusi tuttavuus. Lanka tuntui ihan kivalle hyppysissä. Mikäli löydän mieleisen ohjeen niin voisin virkata langoista hellehatun. Vilkkaampaa parini minua kyllä taitaa kannustaakin! Jälleen paketista löytyi virkkukoukku. Lisäksi paketista löytyi kukan siemeniä. Mistäpä arvasit, että pidän kehäkukista ❤ 

Jälleen kerran paketti oli mieleinen! Jännityksellä odotan kesäkuuta kun paljastuu kuka sinä olet =)

4 kommenttia:

 1. Ihania lankoja! Ja todella salaperäistä...
  On todella harmi, että Heidi-emomme on päättänyt lopettaa, toivottavasti tilalle löytyy joku jolla riittää aikaa ja tarmoa SNY-touhun pyörittämiseen. Tosin omastakaan osallistumisesta en ole ihan satavarma, vaikka jatkuisi - riippuu monesta henk. koht. asiasta.
  Mutta paljon hyvää tämä Salainen Neuleystävä on tuonut - niin kuin nyt Sinutkin <3

  VastaaPoista
 2. Jostain syystä en vaan saanu ideasta kiinni tän paketin osalta. Siksi niin sekalainen.
  Olikin koko ajan tunne et jotain jäi puuttumaan. �� Se kortin kirjoittaminen. Tuli niin kiiru saaha jo valmiiks myöhässä oleva paketti postiin.
  Lanka tuntui hauskalta minunkin sormiin ja ekaksi mieleen tuli hattu tai kassi.
  Viimeinen paketti tekeillä ja siihen on selvät ajatukset.

  VastaaPoista
 3. todella ihana paketti kaikkinensa. Kaupunkilankaa ainakin kehutaan. Itsekään en sitä ole kyl kokeillut.

  Minun osalta tämä tosiaan päättyy tähän. Koska en ennättäisi kuin kerran viikossa päivittämään paketit yms.

  VastaaPoista
 4. Oikein kivan paketin sait toukokuussa, kesäkuu tuo sitten peliin lopun:( Jännää ja haikeaa, en vielä tiedä, kuka minulle ihania paketteja on lähettänyt...

  VastaaPoista