maanantai 7. toukokuuta 2018

Lämpöä ilmassa

Eilisen päivän kuvahaasteen kuvat jäivät postaamatta, mutta tässä ne nyt tulevat!
Kun vihdoinkin ulkona tarkeni touhuta, niin käytin tilaisuuden hyväkseni ja puuhailin eilen kevätpuuhia =)

Kävin siivoamassa haudoiltakin callunat ja havut pois ja hieman haravoin. Aikamoista temppuilua vain oli roskien kottikärryyn saamisen kanssa- kumartuminen kun ei edelleenkään oikein onnistu. Osa haudoista sai myös orvokkiruukut. Harmillisesti vain orvokit loppuivat kesken. Ja oikeastaan ruukutkin.


Niinkuin näkyy myös Maajussin ikkunalla kukkii jo orvokit =) ja Lara Croftia (tuo lava-auto)  lukuunottamatta autot ovat saaneet jo kesärenkaat allensa. 


Meillä sen sijaan ei edelleenkään voi kuin haaveilla kevättöistä. "Lavatarhassa" seisoo edelleen vesi ja kun äsken tyhjensin hellan alta tuhkat niin nurmikolla kuului lits ja läts kävellessä. Hyvä syy olla haravoimatta =)

3 kommenttia:

 1. Kallaveestä oli kuulemma lähteneet jäät...eilenkö se oli vai sunnuntaina :D Jes! Kuukausi vielä ja ollaan matkalla kohti Kuopiota.
  Eilen sain tarkemmat askelmerkit perjantaille; Myyntisirkkusilla ei ole vielä varsinaista "työpäivää" silloin, kun ei muillakaan ole. Kuopiooon ajellaan kuitenkin jo hyvissä ajoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Kuulostaa hyvälle =) pitääpä miettiä josko minä sinua jo silloin perjantaina häiritsen. Vai onko teillä tavaroiden laittelua ym.aloituspuuhia silloin?

   Poista
 2. Äsken kävelin rannassa ja ainakin siltä kohtaa Keitele oli jo vapaa =) ihan alkoi tehdä mieli uimaan!

  VastaaPoista