Tällä viikolla punaposkinen postipoika kantoi laatikkoomme ravintoa sekä sielulle että ruumiille.
Kun iltapäivätiskaus uhkasi jäädä perunoiden ja poronkäristyksen jäljiltä liian helpoksi, niin kehitin uuden leivonnaisen. Tadaa!! Saanko esitellä: Banaani-suklaatiikeri!
Rehellisenä ihmisenä on kyllä pakko tunnustaa, että kakun synty on silkkaa vahinkoa ja huolimattomuutta. Lauantai-iltaa ja tulevaa viikkoa piristämään oli tarkoitus tehdä Geisha-banaanikakku Ulla Svenskin Unelmaleivonnaiset-kirjasta. Sulatin levyllisen Geisha-suklaata, muussasin banaanin ja VASTA SEN JÄLKEEN vilkaisin ohjetta ensimmäisen kerran. Kermaviiliä? Mitä kermaviiliä? Siinäpä maitotaloustuote joka ei majaile jääkaapissamme ilman hyvää syytä... sen jälkeen seurasi hetki kuumeista ajatustyötä ja kipaisu mummon reseptikirjalle, jossa on hyväksi havaittu kakku-ohje. Kertunkakun ohjetta hieman soveltaen sitten sain aikaiseksi kakun jonka vaaleiden raitojen mauste on banaani ja tummien viirujen taustalla suklaa. Koemaistamisen, jouduin itse uhrautumaan, perusteella kakku ei ole yhtään hullumpaa!
Hyvälle näyttää kakku! :)
VastaaPoistaHerkullisen näköistä.
VastaaPoistaVarmasti on hyvää!
VastaaPoista