torstai 23. kesäkuuta 2011

Jussi nurkan takana

Huomenna olisi sitten Juhannus-aatto! Ja samalla erään Rakkaan ja Ihanan nimipäivä <3
Juhannusta kelpaakin vastaanottaa uusi kesäkassi kainalossa. Kesäkassivaihdon kassini saapui eilen. Juuri minun väriseni pirtsakan pinkki laukku!

Erehdyin avaamaan kirjekuoren töissä, kun en millään malttanut odottaa iltaan asti... sen jälkeen en paljon kassia näpeissäni työpäivän aikana pidellytkään    :-D    oli työn ja tuskan takana saada lupa kassin kotio viemiselle, neidit metrin mittaiset kun olivat vahvasti sitä mieltä, että kassi kuuluu heille!

 Juhannus-aatto.  Mihin tämä alkukesä on oikein kadonnut? Hirveän nopeasti aika nykyään kulkee! Päivät ja viikot vain hujahtavat ohitse. Johtunee osittain nykyisestä työstäni- aikakin kulkee nopeammin kun elämä ei ole enää pelkkää suorittamista ja kelloa vastaan taistelua. Olen ikuisesti kiitollinen elämän ja kyläläisten tarjoamasta mahdollisuudesta hypätä pois oravanpyörästä!

 Mutta niin hurmiossa en tietenkään ihanaisista hiirulaisistani (= kaikki rakastavat hullunlailla juustoa) ole etteikö myös pidennetty viikonloppuvapaa maistuisi     ;-)   Juhannussuunnitelmat ovat kylläkin pelkkää oleilua perheen seurassa Pesässä. Saunomista, grillailua ja lämmintä yhdessäoloa, tarvitseeko sitä sen enempää actionia ollakaan... Ja aamuyön hiljaisina tunteina muutama suukko ja nukahtaminen rakkaan kainaloon. Siinä minun täydellinen Juhannukseni!
Niinpä mie toivotan samanmoisia onnen hyrinöitä myös teille ihanille, jotka jaksatte lukea höpinöitäni. HYVÄÄ JUHANNUSTA!! Ja muistakaaskin pysytellä hengissä pyhien yli!

4 kommenttia:

  1. Hyvää juhannusta! Kauniin kesäkassin olet saanut:)

    VastaaPoista
  2. Juu, kassi on kaunis! Ja Juhannusyökin oli täynnä taikaa- hipsuttelin huussiin aamuyöstä ja usvan keskellä olo oli kuin sadussa. Naapurin lehmien äänet vain kuuluivat sumun seasta, muuten oli ihan hiljaista :) Ihanaa ja ah, niin tunnelmallista!

    VastaaPoista