torstai 26. tammikuuta 2012

Pelastus-postia

Voi sinnuu SNYstäväni! Ei tarvihe suorituspaineita kantaa, pelastit eilis-iltani kirjeelläsi <3  Pikku-isännät veti viimeisen puolituntisen nukenvaunurallia sata lasissa ja kun kovin suunniteltu iltakipiti jäi suunnittelun asteelle hieman myöhästyneen kotiin lähdön takia niin ihan pieni herne hiipi kohti pottunokkaani. Ajelin kotio ja vastassa oli pimeä ja kylmä huusholli. Vain viesti Savon Sanomien laidassa "Olen vetämässä setoria. Ei hätää!" AAAAAAGGGHH!!! Ensin tuli huolestus: Vetämässä? Kenen kanssa vai yksinkö puomanlenkkien avulla... näin jo sieluni silmin isä-ukon kajottamassa hengettömänä traktorin alla Nokialaisen terät taivasta kohti sojottaen. Pikainen katsaus ympärille- koira syötetty, posti haettu ja rantametässä valoja. Hengissä siis! Sitten menikin jo koko pussillinen keittotarpeita nenua kohti... nälkä, väsy ja nytkö vielä pitää alkaa uuneja lämmittämään?! Isin pikku-prinsessa tahtoo palvelua, kiitos!

Ja sitten aloin selaamaan postia: Sanomalehdet, mainoksia, laskuja ja sitten- alimmaisena- lupaavan pullea ja heliseväinen kirjekuori =) Onko se? Kyllä se on! Välimuistaminen SNY:ltä!!
Ihanan aurinkoisen värinen Pikku-Myy-heijastinkortti ja Prymin palmikkopuikkosetti. Kuinka taas tulikaan palmikkopuikot sopivaan saumaan! Olen tekemässä paikattujen hupittajien tilalle Maajussille uusia Hupisukkia ja edellisiä tehdessä hupuloin palmikkopuikkojani jonnekin teille tietymättömille. Eli mutkapuikot tulivat todella tarpeeseen. Kiitos! Ja lisäkiitoksia ajoituksesta =) pelastit yhden eläkeläismiehen illan. Ilman kirjettäsi olisin syöksenyt tulta ja tulikiveä siittäjääni silmille. Nyt tyydyin vain kysymään eikö olisi helpompi myydä Zetor kuin upottaa se lotteikkoon... mutta NYT rantametsä kuulema kestää ajaa vaikka millä pelillä =)   hmm, miehet!

4 kommenttia:

 1. Minä en nyt sitten kuitenkaan ilmoittautunut tuohon sny-kierrokselle, mutta minullekins sattui aikaisemmilla kierroksilla siten, että juuri, kun olin vetämässä saamassa totaalista raivokohtausta, niin postissa oli aina jotain kivaa snyltä! :-)

  VastaaPoista
 2. Palmikkopuikot on juuri se tarvike, mikä minulta on aina hukassa. :) Hyvää viikonloppua!
  Terveisin, SNY parisi

  VastaaPoista
 3. Hauska yllätys, pikkuisen aikainen kylläkin! Palmikkopuikot on hukassa minultakin, aina!

  VastaaPoista