torstai 16. helmikuuta 2012

Pitkän päivän piristys!

Voi Jaana minkä teit!! Sain nimittäin tänään paketin viime syksyn salaiseltani Jaanalta <3   ja taas niin hyvään aikaan ettei olis voinut parempaan saumaan sattua =) KIITOS, KIITOS, KIITOS!

Tämä päivä on nimittäin ollut oikea pitkäperjantai torstain valepuvussa! Viime yö meni peittojen ja vaatteiden kanssa pelleillessä. Välillä hytisin villapitkiksissä ja villasukissa täkin, päiväpeiton ja huovan alla ja pienten unien jälkeen riisuuduin kelteisilleni hiestä märkänä- herätäkseni taas kohta vetämään villahousuja jalkaan... aamulla oli pakko vetää kuumemittarin ja oman tokkuraisuuden  (ja maajussin vakavan järjenpuhumisen) pohjalta karu johtopäätös. Tänään ei töihin mentäisi, eikä vielä huomennakaan. Onneksi perheet suhtautuivat ymmärryksellä tipahtamiseeni. Itse kyllä podin huonoa omaatuntoa siitä, että olen "taas" kipeänä. Edelliskerta oli se elokuinen korvatulehdus.Mutta minkäs teet. En uskaltanut ottaa sitä riskiä, että kuumeisena ja voimattomana pudottaisin uusimman hoidokkini Vau-velin. Kymmenkuinen kirppu kun vaatii aika paljon nostelua, kantamista ym. iholla oloa.

Puoleenpäivään mennessä olivat kaksi kesken ollutta joululahjakirjaa luettu loppuun, neulominen ei huvittanut ja digiboksin tyhjentämisenkin lopetin kun sähköt räpsyivät pariinkin otteeseen keskeyttäen katsomiskokemuksen. Sen jälkeen vain olin ja tylsistyin. Postilaatikolle menoa harkitsin, mutta lämmityspuiden kantaminen oli ottanut sen verran voimille etten uskaltanut lähteä raahustamaan tien varteen. Jos olisin tiennyt mitä laatikossa on niin olisin vaikka viimeisillä voimillani kontannut vaadittavat 700 metriä!

Heti kun isä rojautti postit pöydälle kirkolta tullessaan, bongasin lehtikasasta pullean kirjekuoren. Postia SNY:ltä? Ehei, vaan postia viime syksyn SNY:ltä!! Toffee-täytesuklaata, pirteä pikku-Myy-kortti, Ihana Pyryharakka-tiskirätti ja kaksi kerää Drops:n Delight-lankaa.

Olo parani huomattavasti pakettia avatessa ja ihmetellessä! Tuo lanka on niin kauniin väristä, että on lähes sääli tehdä siitä mitään. Kerät voisi vaikka kehystää, niin upeita ne ovat!!

Olen otettu, ihmeissäni ja erittäin iloinen yllätyksestä, joten kiitos vielä kerran Jaana!
 PS:Suklaalevy on jo aloitettu...

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihana yllätys!
  Paranemista sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin olet saanut. Parane pian, toivottavasti jo viikonloppuna on parempi olla :)
  -SNY parisi-

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sansui ja SNY! Olo on jo tänään ollut parempi, vaikkakin vielä voimaton. Hieman yritin jamittaa "Rakkaus ja mehtärahat"-laulun tahdissa, mutta ihan loppuun en päässyt kun alkoi heikottamaan...tosin tiedän huonompiakin kuolintapoja kuin tanssien Jaakko tepon tahdissa =)

  VastaaPoista
 4. Get well soon! It's not nice to be sick.

  VastaaPoista