___________________________________

___________________________________

lauantai 11. helmikuuta 2012

Suuren urheilujuhlan tuntua

Tänään oli Maajussilla näytön paikka! Olimme Kylätoimikunnan ja Nuorisoseuran järjestämällä uinti/keilamatkalla Viitasaarella. Viime vuoden samanmoisella reissulla naapuripitäjään minä vein voiton. Niinpä heti kun tieto tämänvuotisesta keilailureissusta tuli, julisti Maajussi voittavansa tällä kertaa.=)

Tuleva mestari?
Päättäväisin ilmein matkustimme kohti taistelupaikkaa. Ensin tipautimme uimaan menijät uimahallille ja sen jälkeen bussi suunnisti keskustaan keilahallille. Olimme savolaiseen tapaan hyvissä ajoin liikkeellä ja  jouduimme odottelemaan ratojen vapautumista hetkisen ennen kuin pääsimme tositoimiin. Ja sitten se alkoi... tuima ja verinen taisto perheen keilailuherruudesta!

Kaikki keinot vastustajan keskittymisen heikentämiseksi olivat sallittuja-pusut, vihjailevat pikku sanailut ym. ym. Maajussi kylläkin sai häirintäapua keilahallin huoltomieheltä... ratojen järjestelmät temppuilivat enemmän tai vähemmän koko kaksituntisen ja yksi viereisistä radoista oli poissa pelistä lähes puoli tuntia. Yritä siinä sitten osua keiloihin kun miettii onko kyseessä täyskaato jos osuu radalla pyllistelevää huoltomiestä haaroväliin ;-P
Kun ajatukset harhailevat sivupoluille niin voipi melkein arvata kuinkas sitten kävikään. Maajussihan se voiton vei ratakierroksin 2-1.
Voittajan on helppo röyhistää rintaansa, kröhöm!
Yllättävän nopeasti kaksituntinen hallilla meni ja hauskaa oli! Ehkäpä tulee joskus lähdettyä kahdestaankin kokeilemaan taitojaan. Ja sitten minä puolestani voitan...

3 kommenttia:

 1. Onpa kiva reissu teillä ollut. Ja tuohon edelliseen kirjoitukseen palatakseni, luulen, että minulla on ollut vähintään yhtä hauskaa pakettia kootessa kuin sinulla avatessa, hyvää maanantain jatkoa :)
  Terveisin, SNY parisi

  VastaaPoista
 2. Juu ihanainen SNY:ni, kivaa oli! Kaikki tavallisuudesta poikkeava piristää arkista taaperrusta =) niinkuin esimerkiksi sinulta saamani e-kortti! Kiitos ystävänpäiväterkuista!

  VastaaPoista
 3. :) Hyvä, että tuli perille. Kone hieman jumitti ja ei koskaan ilmoittanut, että kortti olisi lähtenyt, joten hieman jännitin saapuuko ollenkaan.
  T: SNY

  VastaaPoista