sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kurkistus kumppareihin

Tämän hetkinen pääkäsityö on Lumihuivi Zauberball:ista. Helppoakaan pitsikaaviota ei kuitenkaan tehdä töissä tai edes kotona silloin kun pinkit ( ei mulla voi HARMAITA aivosoluja olla) aivosolut airobickaavat ympäri päänuppia. Siispä tarvitsen aina rinnalle välipalakäsityön, jota voi tehdä ilman yhden yhtäkään aivosolua.

Kun aloitin Lumi-huivia, niin mietin mitä ihmettä sen rinnalle ottaisin. Sitten katse osui pakastimen päällä tönöttävään lokakuun SNY-pakettiin ja sen nostalgia-lankaan. Lanka olisi mahdollistanut kikkailunkin, mutta oli kuitenkin sen verran hyvän näköistä, että sopi käytettäväksi myös ihan perussukkiin. Langan sävy oli jotenkin metsäinen ja ulkoilmaan sopiva. Niinpä päätin tehdä Maajussille tissinkoittelusukat. Siis työsukat navetalle.

Aivan ei yhdestä snykerästä tullut isolle miehelle sukkia vaan jouduin ostamaan lähikaupasta lisää lankaa. Olis saanut jäädä ostamatta. Tähän asti olen säästynyt Novitan lankojen laatuongelmista, mutta nyt niihin törmäsin. Kyllähän vyötteessä solmuista varoitetaan, mutta kolme solmua ennen kuin vartta oli neulottu kymmentä senttiä! Se alkoi jo olla kipurajalla. Jos neljäs solmu olisi tullut niin sitten lanka olisi lähtenyt takaisin tehtaalle. Solmua ei kuitenkaan näkynyt vaan sukat tulivat valmiiksi viikko sitten. Tämän viikon ovat jo olleet mukana nelijalkaneitojen hoitosessioissa  =)

2 kommenttia:

  1. Huh, kun monta solmua! Mulla ei ole ollut itsellä novitan lankojen kanssa ihmeempiä ongelmia. Kivan näköiset sukat! T:sny

    VastaaPoista