torstai 8. marraskuuta 2012

Vihdoinkin!

Kylläpäs tuntuu hyvälle olla taas täällä!! Pesänreuna ja muiden blogeissa pyöriminen ovat tulleet niin kiinteäksi osaksi elämää, että lähes kahden viikon tauko otti koville =(

Entinen tietokoneeni siis heittäytyi aivokuolleeksi toissapyhänä. Mutta nyt on uusi ja hehkeä vekotin hyppysissä ja elämä voi taas jatkua normaalirataansa!

Yksi piristysruiske atk-paastoni keskelle tuli maanantaina, kun Rakkaani, Kultaseni ajoi työmatkansa mutkan kautta suoraan ja kävi hakemassa minulle marraskuun SNY-paketin.

SNYpykkäni oli valinnut marraskuun piristyspaketin teemaksi Muumit <3  En nyt muista mitä kirjoitin SNY-kierroksen ilmoittautumislomakkeeseen, mutta juuri Nuuskamuikkunen ja Pikku Myy ovat ne kaikkein läheisimmät muumit minulle! Niinpä Nuuskamuikkustyynyliina ja -kortti upposivat täysillä.
 Metrisiin taas upposivat nuo lähettämäsi rusinat =)  Hoidosta puuttuivat maanantaina ns. Duudsonit ja jouduin pistämään osan rusinapakkauksista piiloon heitä varten. Muuten rusinoita ei olisi varmasti riittänyt seuraavalle päivälle! Myös tuon kakkupalapyyhkeen hoidokkini takavarikoivat leikkeihinsä.
Tuo Pikku-Myy-tee aiheutti suurta hupia minulle ja Maajussille! Kyllä minä tiedän! Miten täydellinen nimi teelle se onkaan. Lisäksi myyn asento oli jotensakin tuttu =) katseltiin viikoloppuna vanhoja valokuvia ja useammassakin pikku-Reppanaista esittävässä kuvassa on kädet juuri noin lanteilla!
Kiitos myös Joulupuu-langasta! Värit ovat  niin minua ja tietenkin kaikki missä mainitaan sana Joulu saa mielen iloiseksi. =D
Kurjaa kun ensikuussa on jo paljastuspaketin vuoro! Tämä Snynnyily on niin hauskaa, että lopun läheneminen vetää mielen haikeaksi...

5 kommenttia:

 1. Mukavaa, kun onnistuin ilahduttamaan. Kyllä taisit mainita että nuuskamuikkunen ja pikkumyy kuuluvat suosikkeihin. Ihan niin hyvä ajatustenlukija en näet ole =) Mukava on ollut sinulle paketteja kehitellä, joten harmillistahan se on, kun leikki päättyy. Mutta maltahan vielä ensi kuu, jotain on vielä varallesi suunnitteilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se joulupuu on puikoilla vielä jouluisemman näköistä kuin kerällä! Aloitin tekemään siitä tänään sukkia itselleni ja tulee ihan tonttu olo kun sukan vartta katselee ;)

   Poista
 2. Täällä myös yksi, joka on ihan hurahtanut noihin Muumien teepaketteihin, ne on ihania! ♥
  Nuo 7-veikan langat on myös niin herkullisia, ja ihanan värisiä. Melkoisen mukavan paketin olet saanut. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lanka ja paketti, ja vielä niin hyvin sinulle nappiin osunut =)

  VastaaPoista