___________________________________

___________________________________

perjantai 14. joulukuuta 2012

Ajoituksen mestari

Sellainen on minun eilen paljastunut SNY-parini Kristiina!!  Makasin eilen sängyn pohjalla mahataudin uuvuttamana harmitellen ettei ole edes toiveita saada sny-pakettia oloa piristämään. Eihän emolta ollut tullut paketin seurantakoodia. Päivä tuntui todella pitkältä, koska edes lukeminen ei huvittanut. Tällä hetkellä luettavana on Fifty shades-trilogian kakkososa. Kun makaa naama harmaana pahoinvoinnin velloessa vatsassa niin hirveästi ei innosta lukea rakkaudesta ja kuumista tunteista =) niinpä roikuin kännykällä facebookissa ja tarkistin sähköpostini varmaan puolen tunnin välein. Toistuvien "ei uusia viestejä" ilmoitusten jälkeen siellä sitten oli postia Heidi-emolta! Pakettisi on noudettavissa!! Äkkiä pois sähköpostista ja Kullalle soittamaan. Tiesin miehen olevan menossa kirkolle ja onnekseni kerkesin antamaan hänelle pakettikoodin ennen kuin se oli myöhäistä.

Tuskastuttavan parin tunnin odotuksen jälkeen mies ja paketti kiipesivät ullakkokamarin neidon tykö. ratkoin paketin auki huimalla nopeudella ja oih mitä siellä olikaan!!

Tuo pipo on aivan ihana!! Enkä edes aiheuta sillä tuhoa harakoiden suvulle =) Pipo on hämmästyttävän pukeva. Näytän siinä vallan veikeältä! Kuvasta ei erotu langassa olevat paljetit, jotka tuovat sopivasti bling blingiä. Pipo on jo postinhakureissulla tänään koeajettu ja lämpimäksi havaittu. Suurkiitokset!

Eivät nuo patalaput liian pieniä ole. Ehkäpä vien ne töihin, siellä ei oikein ole kunnon patalappuja. Tuosta langasta tykkään myös. Olen tämän syksyn aikana tykästynyt yksivärisiin lankoihin. Sellaiseksi tuo Nostalgiakin varmaan luetaan? Aion sukeltaa syvemmälle palmikoiden ja pitsineuleiden saloihin ja siihen neutraali lanka on omiaan.
Mistä arvasit lähettää minulle Juju-muistikirjan? Minulla PITI olla semmoinen, mutta kun etsiskelin sitä tässä vähän aikaa sitten , niin eipä vaan löytynyt... nyt pitää tallettaa kirja niin että varmasti löytyy kun muistikirjaa tarvitsen.
Suklaata isä kielsi avaamasta ennen kuin entiset ovat syöty. En aio totella. Enhän minä nyt tykkää syödä joka päivä samanlaista suklaata. Sitä paitsi se avonainen suklaalevy ei ole tummaa suklaata, toisin kuin nuo konvehdit. Vain parasta minulle!
 Serviettejä olen sitkeästi laittanut iltapalapöytään koko syksyn. Pientä edistystä koulutuksessa onkin jo havaittavissa. Onneksi nuo sny-paketissa tulleet eivät ole "liian nättejä". Söpöjä kuvioita sisältävien serviettien käyttöaste on vielä aika alhainen... myöskin tuikuille löytyy käyttöä- varsinkin näin joulun aikaan. Olenko oikeassa etteivät nuo muovikuoriset kuumene niin paljon kuin metallikuoriset? Kerran on tuikku roihahtanut kokonaan liekkeihin, joten polttelen niitä hyvin tarkasti vartioiden!

Kiitos SNYnä olosta Kristiina! Olit erinomainen snypari!!

6 kommenttia:

 1. Mukavaa on ollut olla Sny:si, harmi vaan kun se jo loppui =( Ja kiva, jos tykkäät piposta, se oli mulla jo tekeillä, kun kerroit tavastasi harventaa harakoita lähitienoilta. Vähän jännitti, että mitä tuumaat. Olen huomannut, että minullekin jolle ei pipot oikein passaa, niin tarpeeksi paksu lanka ja yksinkertainen malli, niin kyllä sitä käyttää. Tulen kyllä jatkossakin kurkkimaan blogiisi, nyt ihan omalla nimelläni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin laittaa pipon maanantaina töihin. Neidit takuulla tykkäävät paljeteista =) Yksi paljetti oli tipahtanut eilen sänkyyn kun pipoa sovitin ja heräsin tänä aamuna kimaltava täplä olkapäässä. Oikea prinsessaherääminen siis!

   Poista
 2. Hih, mie, kun täsäs suunnittelen joulua. HUOM! Suunnittelen, mutta mikään ei meinaa toteutua, kun uutta perheenjäsentä tässä odotellaan, niin hankintoja vain miettii :).

  Todella ihana paketti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuon suunnittelun takia ei oikein ennätä koneella istahtamaan :).

   Poista
 3. Kiitos että olit ystäväni :) pakettit ovat olleet aivan ihania ja lapset ovat kovin tykänneet kalenteripaketeistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi hauskaa suunnitella lapsille kalenteripeketteja!! Ja muutenkin laittaa paketteihin aina jotain heillekin =)

   Poista