___________________________________

___________________________________

tiistai 21. toukokuuta 2013

Vielä riittää jännitettävää

Kylläpäs SNY minut onnistuit yllättämään!! Sain paketin puskista =)
 Eilisen päivän aikaan oli Snyppyläiseltäni tullut kommentti blogiin paketin postiin viennistä. Innoissani laskeskelin paketin ehtivän tänne ehkäpä keskiviikkona... miesväen kirkolla liikkumistiheydestä riippuen saisin sen käsiini ehkäpä torstain aikana, tai sitten perjantaina. Itse en postiin tällä viikolla ehtisi. En todellakaan osannut odottaa, että tuvan penkillä odottaisi jo tänään kaunis maksikirjeenä tullut paketti kotiinkannettuna! KIITOS!!!  Vielä ei Snyppy salaisuuden verhoa suostu raottamaan, eli odotettavissa on vielä ainaskin postikortti ennen kuun vaihdetta =D

Paketti oli tälläkin kertaa ihana! Kaksi vyyhtiä vehreän vihreää Cascade 220 heathers-lankaa, Pandan mustikkalakua, Knit Pro:n silmukkamerkkipakkaus, jossa mukana päättelyneula ja PINKIT puutarhahanskat. Sekä tietenkin kaunis polkupyörä-postikortti. Aivan huippua!

Hansikkaat istuvat kuin valettuna, ovat niin minun väriset ja mikä parasta, ohuet. En oikein osaa käyttää tavallisia näppylähanskoja, koska ne aina löpöttävät joltain kohti enkä saa niillä tuntumaa tekemääni työhön. Nuo ovat napakat ja niin ohuet ettei niitä tarvitse riisua näpertelypuuhissakaan.
Lanka on jälleen uusi tuttavuus. Olen tosi onnellinen siitä, että kevään aikana olen tutustunut moniin uusiin lankamerkkeihin! Itse kun tulee useimmiten ostettua perus-Novitaa, koska sitä saa omasta kaupasta.
Silmukkamerkkejä tarvitsee aina kuten myös lakua ;-P  Lakupussissa on mukana vielä nostalgiatekijä. Suurimman osan opiskeluajastani kävin koulua (Jyväskylän sosiaalialan oppilaitos) Vaajakoskella, Pandan tehtaiden vieressä. Niinpä Pandan logon näkeminen tuo mieleeni suklaan ja lakritsin tuoksun, joka aamuisin tehtaalta leijaili bussista pois pomppaavien nenään.
Paketti oli siis taas aivan nappisuoritus! Miten maltankaan odottaa henkilöllisyytesi paljastumista, sinä ihana ihminen!

4 kommenttia:

 1. No jopas oli nopsajalkainen postimies! :) Mutta hyvä niin. Uskaltauduin arvaaman, että sinulla olisi ihan postilaatikko, joten maksikirje vaikutti helpommalta vaihtoehdolta.

  Ja miten mieltä lämmittääkään kuulla, että olen onnistunut pakettien kanssa. :) Siinä(kin) on kieltämättä oma jännitysmomenttinsa, tykkääkö vastaanottaja sittenkään, vaikka kuinka yrittäisi taustatietolomaketta tavata. :)

  Itse tykkään myös noista tuollaisista hanskoista enemmän, niillä saa paremman näppituntuman ihan kaikkeen, mitä tekee. Pinkit ja limen vihreät löytyy meikäläisen valikoimasta. ;) Nyt vaan odottelen, että pääsen istuttelemaan niitä kesäkukkia.

  Malttia loppujännitykseen toivottelee (viimeisen kerran?) Salainen neuleystäväsi ❤

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti! Ja vihdoinkin, löysinpäs sinut <3
  http://sinunhe.blogspot.fi/
  -Bemu-

  VastaaPoista