___________________________________

___________________________________

tiistai 11. marraskuuta 2014

Ihmetyksestä ymmyrkäisenä

Sny-parini on hyvin tarkasti pitänyt minut ajan tasalla marraskuun paketin vaiheista ja viikonloppuna sain ilmoituksen, että paketti on lähtenyt ylä-savosta kohti pohjois-savoa. Kyttäsin pakettikoodia kuin kissa hiirenkoloa ja eilen aamuna oli ihan pakko hieman hätistellä Heidi-emosta pyytäen pakettikoodia =) mutta turhaan, niin turhaan! Paketti ei vielä ollutkaan perillä vaan jossain Kuopion ja Vesannon välillä. *huokaus* ihan kahta kertaa en edes sny-paketinkaan takia viittätoista kilometriä huristele. Maajussikin olisi menossa kylille vasta keskiviikkona.... voi voi!

Illan mittaan alkoi kuitenkin näyttää siltä, että minä ja tämän viikon pienet seuralaiseni tarvitsemme hieman täydennystä jääkaappiin. Siispä heti hoitoporukan ollessa paikalla pakkasin metriset Omppuun ja läiskyttelimme yli kurakoiden kirkonkylälle. Kipaisin kukkakaupan tädin pakeille lapsosten odotellessa autossa Hevisaurusta autostereoista huudattaen. Hetken päästä käsissäni oli pirteän vihreä paketti ja saatoimme aloittaa paluumatkan.

Heti hoitoon ja sisälle  päästyämme sakset käteen ja teippejä auki ratkomaan. Innostus katselijoiden joukossa oli valtava, kun paketista paljastuikin uusi paketti!
Eija, sinä sait joulupaketin!!! Mitä siellä on? Avaa se heti! Avasinhan minä ja niinkuin kuvasta näkyy, niin porukalle tuotti suuria vaikeuksia pitää näppinsä erossa herkuista =)

 Suklaat nautittiin sitten jälkiruoaksi tänään. Olikin sopivasti kaikki viisi paikalla ruoka-aikaan =) kuudennen suklaan sai sitten Maajussi <3 Sain myös jouluisen tuoksuisen tuikkukynttilän. Kyllä tuikku poltettua tulee, älä sitä huoli! Voin polttaa sen vaikka omassa huoneessani niin sen tuoksu ei häiritse isää.  Lisäksi paketissa oli aivan ihana muistikirja! Miten joku osaakin koristella tavallisen muistikirjan noin ihanaksi?! Kiitos!
 Ensin hieman ihmettelin tuota pakkausta, mutta se herättikin ne suurimmat onnenhuokaukset! Snyni oli etsinyt jostakin minulle tuollaisen aivan ihanan ja ihmeellisen pöydällä pystyssä pysyvän kaaviotelineen! KIITOS AIVAN HIRMUISESTI!!!! Teline on aivan huippu =D Tykkään siitä valtavasti ja tulee takuulla käyttöön. Kiroilevan siilin kaavion siihen jo asettelinkin valmiiksi.

Paketissa oli myös Sny-juniorin  askartelu, jota yhdessä ihmeteltiin ja joka taisikin päätyä postileikkiin, kun askartelussa on noita postimerkkejä.

 Eikähän voi olla sny-pakettia ilman tervehdystä. Tällä kertaa tervehdys oli kirjoitettu  muumi-korttiin, jonka teksti sopisi varmaan kaikille maailman naisille =)

Kiitos aivan valtavan paljon paketista kamunen <3 olet todella nähnyt vaivaa paketin eteen. Olen onnesta sykkyrällä paketista!

5 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana paketti <3.
  Päivittelen huomenna sny-blogiin. yritän tätä kuumeista olotilaa patistaa pois, mutta ei onnistu.

  VastaaPoista
 2. En minäkään ehtinyt raporttia laittamaan. Alkoi olla jo sen verran voimallisia pyyntöjä olan takana pikku-kakkosen nettiin pääsystä :-D mutta paketti on kyllä todella ajatuksella kasattu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on kyllä tosiaan paketti ja miten hienosti on taas muistettu minejäkin.

   Poista
 3. Täällä hymyillään onnellisena kun paketti onnistui :) ihana lukea pienten apurien kommentteja samalla. Sny18

  VastaaPoista