maanantai 17. marraskuuta 2014

Täsmäisku Tampereelle

Viime viikonloppuna oli perinteiset Kädentaidot-messut tampereella ja tottahan sinne piti päästä. Hiukan tiukille aikataulu meni ja messuilla tulikin taaperrettua reilun neljän tunnin yöunilla, mutta hyvin jaksoin! Eilinen kyllä sitten meni olla möllöttäessä =D

Minulla oli muutama asia, jotka olin jo hyvissä ajoin miettinyt valmiiksi ja aika hyvin ostoslistan sainkin läpi.
Ensimmäisenä ostettavana oli töihin puulastoja/puuhaarukoita. Niitä kassiin sujahti neljä kappaletta, koska entiset ovat huomaamatta hivuttautuneet lusikkalaatikosta muovailuvahalaatikkoon. Nyt on taas metrijengille sekoitusvälineitä leivontapäiviksi! Toinen muksuja varten tehty ostos oli piparimuotit. Traktorimuottia lähdin hakemaan ja sellaisen hommasinkin. Kaiken varalta oikein kaksi samanlaista, ettei tule jonotusaika niin pitkäksi. Muoteista oli pakettitarjous, joten kolmanneksi valitsin luun muotoisen muotin.


Pitihän sitä miesväkeäkin muistaa! Maajussi sai kesällä sisareltaan syntymäpäivälahjaksi mennyttä aikaa henkivän tyynyliinan ja sille piti saada pari. Heinäpeltoromantiikkaa muisteleva tyynyliina löytyikin ja isäukko sai tuliaisekseen hevostyynyliinan. Noissa samoissa puuhissa on isäkin nuorena ollut talvisin!


Enon tupaantuliaiset olivat eilen ja sinne tottakai piti olla viemisiä! Aivan sitä mitä lähdin etsimään en saanut, mutta erinomaisen kauniin korvikkeen kylläkin, vai mitä olette mieltä! Taidelasinen ikkunakoriste. Tuon punaisen värin aikaansaamiseksi kuulema pitää käyttää yhtenä väriaineena kultaa!Haaveissa oli myös ostaa Big shot-leikkuriin stansseja, mutta sillä kohtaa iski nuukuus. Stanssit jäivät Sinellin osastolle. Pitänee ostaa niitä joskus netistä- silloin ei tarvitse jonottaa kassallekaan =) aika pitkä olisi ollut odotusaika Sinellin osastolla.

Tokihan sitä pitää jotain listan ulkopuoleltakin ostaa. Puolittaisena heräteostoksena savoon muutti lumihiutale-kuvioleikkuri. Entinen leikkuri juuttuili kiinni, eikä leikannut kunnolla ja loppujen lopuksi se putosi lattialle ja meni tuhannen pirstaleiksi. Nyt on uusi lumihiutalekone! Lupasin ottaa sen huomenna töihin. Toinen 5v-herroista ilmoittikin rei'ittävänsä kaikki hoidon paperit =)Eikähän se ole onnistunut messumatka, jos sieltä ei edes paria lankakerää kotio tuo! Nuo ihanan hempeän sävyiset Roosanauha-langat suorastaan loikkasivat syliini ja tietenkin ottivat mukaansa myös ohjevihkosen. Kauniit langat ja tärkeään asiaan menee osa langan hinnasta. Yleensäkin ostan Roosanauhatuotteita silloin kun niitä on saatavilla.


Mukavaa oli vanhaa kaveria nähdä ja hyvin meni bussissa aika, kun päivitettiin koko vuoden kuulumiset. Perilläkin aika oikeastaan loppui kesken. Deli-osastolle olisi tehnyt mieli palata. Sinne jäi herkkuja jotka olisin kernaasti tuonut tänne päin! Kiva messupäivä oli ja kyllähän sinne ensi vuonnakin pitää lähteä, mutta ehkä kuitenkin päivän paras hetki oli se, kun pääsi ulkosaunaan ja hivuttautui väsyneenä Maajussin kainaloon lauteille <3

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia olet tehnyt ja mukavasti muistanut myös muita.
  Olette työ niin romanttisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän olin viime viikolla maanantaista tuohon pe-layöhön lapsenlikkana, joten kainaloajasta oli puutetta ;-) pitkän päivän jälkeen oli muutenkin autuutta päästä kotiin, , saunaan ja heittää käpälät kohti kattoa! Kovalla lattialla kävely otti hitusen jalkoihin ;-)

   Poista
 2. Ihania ostoksia! Rupesi tekemään mieli lankakauppaan ;)

  VastaaPoista
 3. Kateellisena luen reissustasi :) ja kotiin paluukin kuulostaa autuaalle. Sny18

  VastaaPoista