sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Aurinkoenergiaa

Perjantaina saatoimme Muorin ikuiselle matkalle auringon paistaessa täydeltä terältä. Viime aikoina aurinkoisia päiviä on riittänyt ja olemmekin puhuneet, että Muori on laittanut kaikki valot päälle heti perille päästyään. Hän tykkäsi sytytellä valoja silloin kun asui vielä täällä kotona =)

Perjantaipäivä oli tunteita täynnä: surua, ikävää ja paljon paljon muistoja- välillä hymyilyä jollekin hauskalle sattumukselle menneisyydessä.  monien tunteiden myllätessä takki oli kieltämättä aika tyhjä illalla kotiin päästyä. Väsyneenä kännykkä käteen ja tsekkaus päivän aikana tulleisiin sähköposteihin. Sielläpä olikin sitten piristävä yllätys! E-kortti jonka lähettäjäksi oli merkitty Sny-emo. Sähköpostiohjelma kyllä hälytti paniikissa ettei sähköposti  ole lähettäjäksi merkitystä osoitteesta. Hmm... jos kortti ei kerran ole Heidiltä, niin sen täytyy olla... minun Sny:ltäni! Ja niinhän se olikin =)


Kortin kotisivu on kyllä niin osuva kuin vain olla voi! Voimapaikka ❤ 
Hyvin olet osannut kortin valita, Kullero on yksi lempikukistani!  Eihän  siihen enää montaa kuukautta ole, kun Kullerot loistavat kukkapenkissä. Sitä odotellessa.
Kiitos kortista SNY ❤ Kortti tuli juuri silloin kun sen piristystä tarvitsinkin. 


7 kommenttia:

 1. ❤ Luin AM:lle tuon teidän ajatus valojen sytyttämisestä; meistä se on jollakin tavalla kaunis ja lohduttavakin. Hän on jälleen kotona, ja voi sytyttää valot palamaan =)

  Ihania pian alkavia kevätpäiviä teille sinne Savon perukoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne etelä-suomeen ❤ kieltämättä kaipaan jo lämmittävää kevätaurinkoa! Jo senkin takia ettei sitten tarvitse lämmittää huushollia niin usein =)

   Poista
 2. �� se oikea korttikin on matkalla etana Postissa.
  T: Snyysi

  VastaaPoista
 3. Voimia sinulle suruusi.
  Olen ollut mukana useammalla kierroksella ja voin kyllä sanoa, että on tullut todennettua tässä sny-touhussa olevan ihmeellistä taikaa. Ihan kuin snynä tulisi joku ylimääräinen aisti, niin usein natsaa kohdalleen.
  Mukavaa kierrosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ olen huomannut ihan saman aikaisemmilla kierroksilla. Useamman kerran olen esim. maannut kipeänä sängyn pohjalla kun paketti on ilmaantunut päivää piristämään =)

   Poista