maanantai 19. helmikuuta 2018

Leikin aika

Viime syksyn SNY-kierrokselta päällimmäiseksi muistoksi jäi huono omatunto.  Muuttuneiden työkuvioiden takia aikaa oli vähemmän ja suuren lapsiryhmän aiheuttama melu söi voimia. Niinpä tuntuikin, että olin "maailman huonoin" pari. Paketteihin kuuluvat/toivotut itsetehdyt asiat olivat jotain todella nopeasti valmistuvaa tai sitten paketin mukana ei ollut mitään itse tehtyä. En ollut ollenkaan tyytyväinen omaan panokseeni!

Niinpä kun sain Heidiltä ennakkomainoksen kevään SNY-kierrokselta niin vastasin välittömästi etten osallistu. Mutta, mutta.... On todennäköisesti Heidin viimeinen emoilukierros ja paketteja on kuitenkin aikas kiva saada... Maajussinkin mielestä "eihän siinä silloin ole kahta sannoo" jos kerran on Heidin Grande finale. Eli Kuinkas sitten kävikään =D ilmoittautumislomake lähti matkaan niin, että vilahti.

Eilen sain tiedot kevään SNY-paristani ja ensimmäiseen pakettiin on jo lankaa tilattu ;)
Sitä miten kierros tulee muuten sujumaan en osaa vielä sanoa-yritän parhaani. Juuri tällä hetkellä tunnelmat kierroksen suhteen ovat hieman ristiriitaiset. SNY tuo monia kivoja hetkiä, mutta oma aktiivisuuteni mietityttää.

Viikko sitten sunnuntaina jouduimme vuorokauden varoitusajalla hyvästelemään Maajussin äidin ja tiedän Muorin kuoleman vaikuttavan omaan jaksamiseeni tänä keväänä. Hän oli minulle kuin toinen äiti <3

4 kommenttia:

 1. Voi rakas ystävä <3 Voimia teille molemmille, voisinpa ottaa osan surustanne edes hetkeksi kantaakseni.

  Reppanainen; aina ei vaan jaksa eikä tarvitsekaan - uskon, että olit ja olet tälläkin kertaa loistava pari; älä suotta nostaa rimaasi liian korkealle. Tärkeintä olet sinä <3


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ tiedän kyllä ettei aina tarvitse jaksaa ja olen kyllä viime vuosina joutunut opettelemaankin armollisuutta itseä kohtaan.

   Poista
 2. Osanotto. �� Läheisen pois meno on aina raskasta. Toivottavasti osaan tuoda edes vähän iloa kevään aikana sinulle. T Snyysi

  VastaaPoista
 3. Kiitos 💖 älä nyt mitään paineita ota pakettien kasaamisesta. Valoa kohti ollaan menossa. Ainakin itseäni helpottaa tietoisuus siitä ettei Muorin tarvinnut sairastaa vuosikausia.

  VastaaPoista