maanantai 1. tammikuuta 2024

Uusi vuosi, vanha Reppanainen?

 


Siellä se vuosi 2024 kurkistelee vastarannalla! Mitä tuonee tullessaan?

Keskiyöllä päättynyt vuosi oli monessakin suhteessa mieliinjäävä; mentiin naimisiin, täytin 50v (herrajumala!) Ja töissäkin tapahtui muutoksia parin työkaverin eläköitymisen myötä. Ja vuosi sitten uutta vuotta oli vielä vastaanottamassa ikäneito Impi. Meidän pikkusilakka 😻



Maaliskuussa oli luopumisen aika, kun ennestään hentoinen kissa kuihtui olemattomiin. Pitkän aikaa töistä tullessa katse haki olokammarin korituolista kissaa. Täytyy myöntää, että välillä olin jopa kuulevinani tassujen äänen ja harmaan vilahduksen näkökentän laidalla.
Elokuussa sitten haettiin Rölli meille. Varsinkin nyt, kun elohopea on painunut reippaasti alle kahdenkymmenen olemme puhuneet miten hyvä "pojan" nyt on. Navetassa olisi melkoisen kylmät oltavat tällä kelillä!

Uusi vuosi otettiin vastaan ihan kotosalla omalla porukalla; minä, Maajussi ja Pikkukälynen. Meille uudenvuodenaatto on myös kihlauksen vuosipäivä. Ihan käytiin sen kunniaksi ulkona syömässä. Siis paikalliselta grilliltä haettiin annokset kauppareissulla 😉 yöllä sitten saunan ja yöpalan jälkeen pikkuinen yhden padan ja kahden raketin ilotulitus. Se riittää meille.

Uuden vuoden lupauksia en ole pitänyt tapoinani tehdä. Pari toivetta voisin kyllä esittää? Jospa tuleva vuosi toisi mukanaan ihan perusarkea ilman suuria kriisejä meille tai läheisillemme. Jospa vältyttäisiin kovin monilta hautajaisilta- tuttavapiiriin kuuluu monta iäkästä ihmistä. Ja jos vielä saa kolmannen toiveen esittää, niin lisää mielenrauhaa kiitos❣️ Paljon olen tunnetaidoista itsekin oppinut tahkotessani niitä pikkuihmisten kanssa, mutta paljon voisin vielä oppia sillä saralla! Valitettavasti. Täysin zen en tule koskaan olemaan, se vaatisi aivojen vaihdon. Mutta jos vähän tasaisempaa mielenmaisemaa saisi?





 


3 kommenttia:

  1. Enemmän Röllin ja Karhun silitystä 😉 - olisiko niissä resepti mielenrauhalle?
    Ei ole neuvojen antajaksi minusta, mutta toivon sinulle sitä sopivan tasaista arkea ja kotoilua, mielenrauhaa ja omaa mielenmaisemaa - se kaunis oma maisema sinulla Karhullasi jo onkin 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Röllin silitystä tulee kyllä roppakaupalla. Nykyään vietän paljon aikaa kissa rinnan päällä. Siihen pitää päästä heti, kun kotiin tulen. Maajussiakin tulee hipsutettua ja monta kertaa jos yöllä herään, huomaan meidän olevan käsi kädessä. Muutenkin Maajussi on se minun maadoittaja- vakaa ja rauhallinen

      Poista
    2. Teillä on samanlainen tapa nukkua kuin meillä - meillä on vielä sänkyjen välillä n. 5 sentin rako, eikä oikeastaan huono ratkaisu ollenkaan. (Se johtuu siitä, kun makuuhuone on tehty kahdesta huoneesta ja kaadetun seinän kohdalla on leveä lauta ja sänkyjen jalat on sen molemmin puolin). Monena yönä kuitenkin kädet hakeutuu yhteen, vaikka kumpikin nukkuu ihan rauhassa omalla puolellaan, toisen pyöriminen ei häiritse niin kuin ennen :)

      Olemme onnekkaita molemmat; sinulla Maajussi <3 ja minulla Mursu.

      Poista